Logo sk.boatexistence.com

Čo je lepšie harman kardon vs bang a olufsen?

Obsah:

Čo je lepšie harman kardon vs bang a olufsen?
Čo je lepšie harman kardon vs bang a olufsen?

Video: Čo je lepšie harman kardon vs bang a olufsen?

Video: Čo je lepšie harman kardon vs bang a olufsen?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

Bang & Olufsen Beosound Explore je lepší reproduktor ako Harman/Kardon Onyx Studio 6. … To znamená, že Onyx Studio 6 má lepšie vyvážený zvukový profil -of-the-box a dokáže reprodukovať hlbšie basy ako Beosound Explore.

Vlastní Harman Bang and Olufsen?

V máji 2015 Harman International (ktorá sa neskôr stala dcérskou spoločnosťou Samsung) oznámila dokončenie akvizície Bang & Olufsen Automotive car audio business.

Ktorý je lepší Bose alebo Harman Kardon?

Kvalita zvuku

Vo všeobecnosti platí, že Reproduktory Harman Kardon sú smerovejšie ako reproduktory, ktoré nájdete od Bose.… Reproduktory Harman Kardon majú viac basov v porovnaní so strednými a vysokými frekvenciami, a preto sú ich reproduktory lepšie pre elektronickú tanečnú alebo hip-hopovú hudbu.

Je Harman Kardon najlepší?

Reproduktory Harman Kardon sú veľmi dobré! Bez ohľadu na to, aké audio zariadenie si kupujete, vrátane reproduktorov, ak je na ňom napísané harman / kardon, jeho kvalita zvuku je vyššia priemer trhu.

Je Bang and Olufsen dobrá značka?

Ako známe dánske značky, Bang a Olufsen sú jedny z najznámejších na svete. Svoju reputáciu si získali nielen pre svoje neuveriteľné zameranie na kvalitu, ale aj pre svoj jedinečný prístup k značke, ktorý je založený na kombinácii dokonalého dizajnu, emocionálneho zamerania na spotrebiteľa a inovácií.

Odporúča: