Logo sk.boatexistence.com

Je harman kardon dobrý?

Obsah:

Je harman kardon dobrý?
Je harman kardon dobrý?

Video: Je harman kardon dobrý?

Video: Je harman kardon dobrý?
Video: Шедевральные колонки для компьютера: Harman Kardon Soundsticks 4 2024, Smieť
Anonim

Sú reproduktory Harman Kardon dobré? Reproduktory Harman Kardon sú veľmi dobré! … Bohužiaľ, kvalita zvuku a všetky ostatné skvelé aspekty reproduktorov Harman Kardon tiež znamenajú, že nie sú lacné. Reproduktory Harman Kardon majú tendenciu byť vysoko kvalitné, ale sú tiež vo vysokej a strednej cenovej kategórii.

Je Harman Kardon lepší ako Bose?

Kvalita zvuku

Vo všeobecnosti platí, že Reproduktory Harman Kardon sú smerovejšie ako reproduktory, ktoré nájdete od Bose. … Reproduktory Harman Kardon majú viac basov v porovnaní so strednými a vysokými frekvenciami, a preto sú ich reproduktory lepšie pre elektronickú tanečnú alebo hip-hopovú hudbu.

Je Harman lepší ako JBL?

Harman/Kardon má neutrálnejší, vyváženejší zvukový profil hneď po vybalení. Avšak JBL má lepšiu zvukovú kulisu, dlhšiu výdrž batérie a na rozdiel od Harman/Kardon podporuje hlasových asistentov z vášho smartfónu.

Je Harman Kardon špičkový?

Harman Luxury Audio by mohlo byť to najväčšie meno v high- end hi-fi, o ktorom ste nikdy nepočuli. … Rešpektovaná značka Harman Kardon dodnes pokračuje vo výrobe AV produktov a zo skupiny špičkových mien je jasné, že hi-fi zvuk zostáva jadrom toho, čo Harman robí dodnes.

Je Harman Kardon lepší ako Sony?

V závislosti od vašich zvyklostí pri počúvaní môžete uprednostniť buď Sony SRS-XB43 alebo Harman/Kardon Onyx Studio 6 Sony je lepšie skonštruované s dlhšou výdržou batérie a podporuje hlasových asistentov z vášho smartfónu. … Harman/Kardon má však lepšie vyvážený zvukový profil hneď po vybalení.

Odporúča: