Logo sk.boatexistence.com

Čo je ecus v miazge?

Obsah:

Čo je ecus v miazge?
Čo je ecus v miazge?

Video: Čo je ecus v miazge?

Video: Čo je ecus v miazge?
Video: 🔥 Зачем нужны фазовращатели, как они работают и как ломаются? Крутой гид по системе VVT. 2024, Júl
Anonim

ECUS: To znamená, že zariadenie je u zákazníka Ak bol tento stav priradený, nebudete ho môcť použiť na odchádzajúce dodávky alebo presuny materiálu (aspoň ak máte zapnutú kontrolu zásob). Jediná vec, ktorú môžete s týmto stavom urobiť, je prichádzajúce doručenie alebo uzamknutie.

Čo znamená edel ESTO v miazge?

Táto chyba znamená, že sériové číslo, ktoré používate, je už doručené (EDEL). Takže toto sériové číslo nemôžete znova použiť. Ak však chcete znova použiť sériové číslo, vracajte materiál spolu so spätnou dodávkou.

Čo je sériové číslo v sap sd?

Sériové čísla – SAP SD. Sériové číslo je jedinečné číslo pridelené jednotlivému kusu produktu, ktoré pomáha organizáciám identifikovať, zaznamenávať a sledovať tento jednotlivý kus počas jeho životného cyklu.

Ako nájdem sériové číslo svojho profilu SAP?

Zadajte číslo materiálu a kliknite na tlačidlo Vybrať pohľady. Zvoľte Plant data/storage 2 a stlačte Enter. Na obrazovke zmeny materiálu zadajte profil sériového čísla, ktorý ste nakonfigurovali v prispôsobení. Kliknite na Uložiť a profil sériového čísla SAP bude priradený kmeňovému záznamu materiálu.

Čo je postup serializácie SAP?

A obchodný postup, v ktorom môžete priradiť sériové čísla materiálu pre serializovaný materiál Postupy serializácie sú zahrnuté v profiloch sériových čísel. Príklady postupov serializácie sú: Zadanie dokladu o výdaji tovaru. Kontrola úplnosti dodávky.