Logo sk.boatexistence.com

Bolo tiež možné?

Obsah:

Bolo tiež možné?
Bolo tiež možné?

Video: Bolo tiež možné?

Video: Bolo tiež možné?
Video: Как я лечила зуб в Японии. ЭТО ЖЕСТЬ 2024, Smieť
Anonim

1 -hovorilo sa, že niečo treba urobiť alebo akceptovať, pretože sa tomu nedá vyhnúť alebo pretože neexistuje dobrý dôvod, prečo to neurobiť it Môžete im tiež povedať pravdu.

Je to tiež možné alebo?

3 odpovede. Obe frázy " môže tiež" a "môže tiež" znamenať to isté; sú zameniteľné. Používate buď na to, aby ste navrhli, že by sa niečo malo urobiť alebo akceptovať, pretože neexistuje iná lepšia alternatíva alebo dobrý dôvod, prečo to neurobiť.

Je to mínus dobre alebo možno aj dobre?

mínus dobre alebo tiež mohol

Might as well je populárna fráza v angličtine, ktorá sa používa na naznačenie zámeru vykonať akciu. „Po prečítaní tejto kapitoly by som mohol aj zaspať. Mínus Well je nesprávne použitie frázy „možno tiež“a nie je akceptované v anglickom jazyku, aj keď ho používa veľa ľudí.

Je Might tiež prirovnaním?

Táto fráza je v skutočnosti zloženou konštrukciou: „mohlo by byť tiež“v prítomnom čase. "Might as well be" sa používa na označenie podobnosti medzi dvoma vecami, ale má iné konotácie ako priame porovnanie. Povedal by som, že to spadá niekde medzi podobnosť a metaforu.

Kde používame aj may?

1 -používa sa na vyjadrenie, že by sa malo niečo urobiť alebo akceptovať, pretože sa tomu nedá vyhnúť alebo pretože neexistuje dobrý dôvod, prečo to neurobiť. Môžete im tiež povedať, pravda. Môžeme začať aj teraz. (neformálne) "Mali by sme začať hneď?" "Aj možno. "

Odporúča: