V ktorom okrese sa nachádza cirencester?

Obsah:

V ktorom okrese sa nachádza cirencester?
V ktorom okrese sa nachádza cirencester?

Video: V ktorom okrese sa nachádza cirencester?

Video: V ktorom okrese sa nachádza cirencester?
Video: Какие кератомы и папилломы самые опасные. Как действовать безошибочно? 2024, Október
Anonim

Cirencester, mesto (farnosť), okres Cotswold, administratívne a historické grófstvo Gloucestershire, juhozápad-stredné Anglicko. Leží na rieke Churn a je administratívnym centrom okresu. Miesto rímskeho amfiteátra, Cirencester, Gloucestershire, Anglicko.

Je Cirencester v Gloucestershire alebo South Gloucestershire?

Nezdrojový materiál môže byť napadnutý a odstránený. počúvať); ďalšie variácie nájdete nižšie) je trhové mesto v Gloucestershire, Anglicko, 80 míľ (130 km) západne od Londýna. Cirencester leží na rieke Churn, prítoku rieky Temže, a je najväčším mestom v Cotswolds.

Je Cirencester luxusný?

Je to pekné mesto v srdci vidieka Cotswold, v dohľade sotva turistu. Prečo je to horúce Je to celkom luxusné a pekné a nie je to Cheltenham. Vážne, ten posledný bod je dôležitý, pretože Cirencester má podobný „historický Gloucestershire“poklad.

Je Cirencester v North alebo South Gloucestershire?

Cirencester sa nachádza v grófstve Gloucestershire, juhozápadné Anglicko, sedem míľ severozápadne od mesta Cricklade, 13 míľ severozápadne od hlavného mesta Swindon, 55 míľ východne od Cardiffu a 80 míľ západne od Londýna. Cirencester leží tri míle severne od hraníc Wiltshire.

Akých je 5 okresov Cotswolds?

Cotswolds pokrýva obrovskú oblasť – takmer 800 štvorcových míľ – a prechádza piatimi okresmi ( Gloucestershire, Oxfordshire, Warwickshire, Wiltshire a Worcestershire).

Odporúča: