Logo sk.boatexistence.com

Bude tento rok v smiechu ohňostroj?

Obsah:

Bude tento rok v smiechu ohňostroj?
Bude tento rok v smiechu ohňostroj?

Video: Bude tento rok v smiechu ohňostroj?

Video: Bude tento rok v smiechu ohňostroj?
Video: Чимаманда Адичи: Опасность единственной точки зрения 2024, Smieť
Anonim

– Turistická komisia Laughlin a ohňostroj Zambelli predstavia o 19:00 „Rakety nad riekou“. v piatok 25. decembra 2020 a v novom roku zvoniť o polnoci 1. januára 2021.

O koľkej je ohňostroj v Laughline?

Dnes večer o 21:30, pridajte sa k nám, keď budeme sledovať, ako náš každoročný ohňostroj Rockets over the River rozžiari našu krásnu nočnú oblohu Laughlin!

Je v meste Laughlin ohňostroj?

Laughlin, Nevada 4. júla Tento mimoriadny ohňostroj je jedným z najpozoruhodnejších a najvzrušujúcejších na západe. … Úžasnú vlasteneckú hudbu simultánne vysielajú hotely Laughlin a miestne rozhlasové stanice. Najlepší výhľad je z Riverwalk alebo z vášho obľúbeného hotela a kasína Laughlin.

Má kasíno Avi ohňostroj?

Teraz môžete mať svoj ohňostroj a odpáliť ho aj vy! Avi Resort & Casino je jediné kasíno v meste Laughlin, ktoré vám ponúka vyhradený priestor na odpálenie vlastného ohňostroja a vychutnanie si vlastnej veľkolepej svetelnej show. Choďte do našej predajne Smoke Shop a kúpte si svoje obľúbené prskavky a rakety.

Je bezpečné ísť do Laughlin?

Laughlin je na 12. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 88 % miest je bezpečnejších a 12 % miest je nebezpečnejších. … Miera kriminality v Laughline je 57,48 na 1 000 obyvateľov počas štandardného roka. Ľudia, ktorí žijú v Laughlin, vo všeobecnosti považujú centrálnu časť mesta za najbezpečnejšiu.

Odporúča: