Logo sk.boatexistence.com

Prečo bol čas dobrodružstiev zrušený?

Obsah:

Prečo bol čas dobrodružstiev zrušený?
Prečo bol čas dobrodružstiev zrušený?

Video: Prečo bol čas dobrodružstiev zrušený?

Video: Prečo bol čas dobrodružstiev zrušený?
Video: Трансильвания Румыния 🇷🇴 Путешествие в Салина Турда Алба Юлия и Сибиу. Отель и достопримечательности 2024, Smieť
Anonim

Hlavný obsahový dôstojník Rob Sorcher povedal Los Angeles Times o rozhodnutí siete ukončiť sériu a povedal: Adventure Time sa na Cartoon Network hrá stále menej, no my sme smerujeme k veľkému počtu epizód.

Vráti sa niekedy čas dobrodružstva?

V rozhovore pre IGN v roku 2020 Adam prezradil, že určite sa hovorí o oživení série. "Bolo to trochu otvorené tým, že som bol na HBO Max len preto, že je to miesto, ktoré má iné záujmy ako lineárne seriály. "

Skončil sa čas dobrodružstva alebo bol zrušený?

Desiata a posledná séria Adventure Time, amerického animovaného televízneho seriálu, ktorý vytvoril Pendleton Ward, mala premiéru na Cartoon Network 17. septembra 2017 a skončila 3. septembra 2018 Sezónu produkovali Cartoon Network Studios a Frederator Studios.

Kto sa Finn nakoniec ožení?

V tejto epizóde Finn začne druhýkrát hádať svoj vzťah s Plamennou princeznou, a tak si postaví obrovskú vankúšovú pevnosť. Počas navigácie Finn zdanlivo zaspí a sníva sa mu, že skončí vo svete vankúšov, kde sa ožení s vankúšovou ženou menom Roselinen (Siegfried) a má s ňou dve deti.

Koľko rokov má Finn?

Koľko rokov má Finn v čase dobrodružstiev? Finn, hlavný hrdina Adventure Time, má 17 rokov Túto informáciu poznáme vďaka epizóde 10. série „Seventeen“, ktorá sleduje Finna okolo jeho narodenín. Keď sa seriál rozbehne, Finn je údajne 12-ročný chlapec a jediný človek v krajine Ooo.

Odporúča: