Logo sk.boatexistence.com

Čo je protiargument?

Obsah:

Čo je protiargument?
Čo je protiargument?

Video: Čo je protiargument?

Video: Čo je protiargument?
Video: Куаме Энтони Аппиа: Религия — добро или зло? (Вопрос с подвохом) 2024, Júl
Anonim

Pri uvažovaní a mapovaní argumentov je protiargument námietkou proti námietke. Protiargument môže byť použitý na vyvrátenie námietky voči premise, hlavnému tvrdeniu alebo lemme. Synonymá protiargumentu môžu zahŕňať vyvrátenie, odpoveď, protivyhlásenie, protidôvod, návrat a odpoveď.

Čo je príklad protiargumentu?

Čo je protiargument? … Tieto protichodné pozície sa nazývajú protiargumenty. Myslite na to takto: ak môj argument je, že psy sú lepšie domáce zvieratá ako mačky, pretože sú spoločenskejšie, ale vy tvrdíte, že mačky sú lepšie domáce zvieratá, pretože sú sebestačnejšie, pozícia je protiargument k mojej pozícii.

Ako napíšete protiargument?

Protiargument v dvoch krokoch

S úctou uznávajte dôkazy alebo stanoviská, ktoré sa líšia od vášho argumentu. Vyvrátiť postoj protichodných argumentov, zvyčajne pomocou slov ako „hoci“alebo „avšak“. Vo vyvrátení chcete čitateľovi ukázať, prečo je vaša pozícia správnejšia ako opačná myšlienka.

Čo je protiargument v eseji?

Protiargument je argument protikladný k vašej diplomovej práci alebo jej časti. Vyjadruje názor človeka, ktorý nesúhlasí s vaším postojom (Oldham).

Čo je protiargument?

: uviesť (dôvody, tvrdenia alebo fakty) v opozícii k argumentu alebo na podporu opačného argumentu: vyrobiť alebo dať (protiargument) Plastikársky priemysel protiargumenty, že prírodné materiály, ako je drevo, tiež produkujú toxické plyny pri spaľovaní … -

Odporúča: