Logo sk.boatexistence.com

Kúpil si alphabet fitbit?

Obsah:

Kúpil si alphabet fitbit?
Kúpil si alphabet fitbit?

Video: Kúpil si alphabet fitbit?

Video: Kúpil si alphabet fitbit?
Video: Find your lost Fitbit 2024, Smieť
Anonim

Google vlastnený spoločnosťou Alphabet vo štvrtok oznámil, že dokončil akvizíciu Fitbit Dohoda bola predmetom niekoľkomesačného skúmania, či by mohla ďalej posunúť pozíciu Google na trhu online reklamné podnikanie, ak používa údaje Fitbit na prispôsobenie reklám.

Kúpil už Google Fitbit?

Google uzavrel dohodu o kúpe Fitbit, oznámil tento technologický gigant vo štvrtok. … Google povedal, že získa Fitbit za 7,25 dolára za akciu v hotovosti, čo ohodnotilo spoločnosť na 2,1 miliardy dolárov.

Kto teraz vlastní Fitbit?

Google nedávno potvrdil, že konečne dokončil akvizíciu nositeľného fitness giganta Fitbit. Od chvíle, keď Google prvýkrát oznámil plánovanú akvizíciu značky, uplynul už viac ako jeden rok a teraz, keď je dohoda hotová, niektorí sa môžu obávať o budúcnosť spoločnosti zameranej na fitness.

Čo sa stane s akciami Fitbit spoločnosti Google, ktoré ich kúpi?

Čo sa stane s akciami Fitbit, keď ich kúpi Google? Pretože akcie Fitbit sú teraz neobchodovateľné, automaticky sa prevedú na hotovosť. Následne budú akcie Fitbit odstránené z vášho maklérskeho účtu.

Kúpil Google alebo alphabet Fitbit?

Google vlastnený spoločnosťou Alphabet vo štvrtok oznámil, že konečne dokončil akvizíciu Fitbit, ktorá bola prvýkrát oznámená v novembri 2019.

Odporúča: