Logo sk.boatexistence.com

Dehydruje vás nealkoholické pivo?

Obsah:

Dehydruje vás nealkoholické pivo?
Dehydruje vás nealkoholické pivo?

Video: Dehydruje vás nealkoholické pivo?

Video: Dehydruje vás nealkoholické pivo?
Video: Как приготовить имбирное пиво дома Глен и друзья готовят 2024, Smieť
Anonim

It Hydráty namiesto dehydratácie Takže kým pitie bežného piva vás dehydruje, výber nealkoholického nápoja vám pomôže, keď ste smädní. Nefunguje ako diuretikum a nezažijete kocovinu spôsobenú dehydratáciou. Okrem toho niektorí pivovarníci z NA vyrábajú pivá s pridanými elektrolytmi.

Hydratuje vás pivo bez alkoholu?

Pitie nealkoholického piva je dobrý spôsob, ako zostať hydratovaný, pretože akýkoľvek nápoj pod 2 % ABV vás skôr rehydratuje než dehydruje. Mnoho pív bez alkoholu je tiež izotonických, čo znamená, že ich telo rýchlo absorbuje.

Je v poriadku piť každý deň nealkoholické pivo?

Podstatné, povedal Emery, je, že nealkoholické pivo je „skvelou alternatívou“k bežnému pivu, pretože mu chýbajú škodlivé účinky alkoholu. Len to nie je zdravý nápoj. "Naozaj by ste to nepili, aby ste získali nutričné výhody," povedal Emery.

Aké sú vedľajšie účinky nealkoholického piva?

Potenciálne vedľajšie účinky

Pretože väčšina nealkoholických pív obsahuje nejaký alkohol, vystavujete sa miernemu riziku intoxikácie alkoholom, ak ich pijete v nadmernom množstve. To znamená, že by bolo takmer nemožné vypiť toľko alkoholu, aby ste boli silne intoxikovaní.

Je nealkoholické pivo škodlivé pre vašu pečeň?

Nealkoholické pivo však môže stále prispievať k poškodeniu pečene Stále to nie je bezpečná voľba pre tých, ktorí sa obávajú zdravotných problémov súvisiacich s pečeňou alebo ktorí už trpia zdravotné problémy s ich pečeňou. Je tiež nebezpečný pre tých, ktorí trpia pankreatitídou.

Odporúča: