Je lepší interlaken alebo lucerna?

Obsah:

Je lepší interlaken alebo lucerna?
Je lepší interlaken alebo lucerna?

Video: Je lepší interlaken alebo lucerna?

Video: Je lepší interlaken alebo lucerna?
Video: 10 tajných tipů na Instagramu | Bé Hà Stylewithme 2024, Október
Anonim

Lucern je malé, malebné mestečko s nábrežím, obchodmi a horami v okolí. Interlaken, na druhej strane, je menej očarujúci, ale je lepším miestom alebo dopravným uzlom pre väčšinu výletov do hôr. Luzern bude lepšou základňou, ak chcete navštíviť centrálne Švajčiarsko a oblasť Lucernského jazera.

Oplatí sa Interlaken navštíviť?

Interlaken sa oplatí navštíviť na jeden deň. Môžete sa ľahko prejsť mestom do jednej hodiny. Nachádza sa medzi dvoma jazerami, odtiaľ je aj názov. Cesta od jedného jazera k druhému trvá 30 minút.

Oplatí sa Luzern navštíviť?

Lucern sa určite oplatí na pár dní navštíviť (zistili sme, že 3 noci sú perfektné). … Luzern, ideálne miesto na pobyt alebo návštevu. V samotnom meste sú obvyklé obchody a atrakcie vrátane stáročného dreveného mosta pre peších.

Čo je lepšie Lausanne alebo Lucerne?

Lucerna je nemecká švajčiarska časť, Lausanne francúzska švajčiarska, takže záleží, čo hľadáte. Keďže Lausanne je tak blízko Francúzska, po vašej ceste do Francúzska to bude „menej exotické“ako Lucerne, ale je to oveľa zábavnejšie!

Je Lucerne dobrou základňou vo Švajčiarsku?

Lucern je jedno z miest, ktoré je ideálne pre prvých návštevníkov Švajčiarska. Je to tiež dobré miesto na začatie alebo ukončenie návštevy Švajčiarska, pretože Lucern je ľahko dostupný z Zürichu a letiska v Zürichu. … Ak chcete vidieť najvyššie vrcholy švajčiarskych Álp, potom Luzern nie je najlepšia základňa

Odporúča: