Logo sk.boatexistence.com

Cítite mokrú strechu prístrešku?

Obsah:

Cítite mokrú strechu prístrešku?
Cítite mokrú strechu prístrešku?

Video: Cítite mokrú strechu prístrešku?

Video: Cítite mokrú strechu prístrešku?
Video: Человек, с которого началось покаяние Германии | Вилли Брандт (English subtitles) @Max_Katz 2024, Júl
Anonim

Strešná lepenka by mala byť v ideálnom prípade suchá, keď sú šindle inštalované, aby sa predišlo roztrhnutiu, ale je stále možné inštalovať, keď sú mokré. Plsť sa môže poškodiť, ak je príliš dlho vystavená vlhkosti.

Pocítite strechu v daždi?

Žiaden pokrývač nenainštaluje plstenú membránu v daždi. Ak to urobí, musí byť vo veľkom zhone. Problém je v tom, že plsť sa nelepí % a v budúcnosti môže samozrejme unikať.

Môžete zastrešiť mokrú preglejku?

A: Nikdy nie je dobrý nápad inštalovať strechu na mokrú preglejku alebo akýkoľvek typ strešného plášťa. Zachytená voda bude vrieť, keď slnko zohreje strechu a šindle budú mať malé jamky, z ktorých nakoniec para unikne.

Ako vysušíte mokrú kôlňu?

Pravidelne otvárajte dvere prístrešku, okno alebo oboje, aby mohol cez budovu cirkulovať chladnejší a suchší vzduch. Spustenie okenného ventilátora s otvorenými dverami a oknom vytvára ešte väčšiu cirkuláciu vzduchu na vysušenie vzduchu v hale.

Cítite nad mokrou OSB doskou?

OSB dosky nie sú extrémne citlivé na malé množstvá vody, pretože živica a vosk sa vyrábajú vo vrstvenom produkte. Okraje panelov sú tiež ošetrené tmelom, aby odolali prenikaniu vlhkosti. To znamená, že profesionáli hovoria nová strecha by sa nikdy nemala inštalovať na mokré drevo alebo zvrásnenú bariéru.

Odporúča: