Logo sk.boatexistence.com

Čo je to bratranec z druhého kolena?

Obsah:

Čo je to bratranec z druhého kolena?
Čo je to bratranec z druhého kolena?

Video: Čo je to bratranec z druhého kolena?

Video: Čo je to bratranec z druhého kolena?
Video: Женщина подала на развод сразу после того, как увидела это фото... 2024, Smieť
Anonim

Bežne výraz „bratranec“označuje „bratranca z prvého kolena“, príbuzného, ktorého posledným spoločným predkom je starý rodič.

Aký sú príbuzní bratranci z druhého kolena?

Znamená to, že najbližší predok, ktorého majú dvaja ľudia spoločného, je starý rodič. (Ak by boli užší príbuzní, boli by súrodenci.) „Druhí bratranci“znamená, že najbližším spoločným predkom je prastarý rodič Tretí bratranci a sesternice majú teda prapraprarodiča -prarodič ako ich najnovší spoločný predok.

Kto je tvoj bratranec z druhého kolena?

Váš druhý bratranec je vnuk vášho prastrýka alebo -tety. Váš prastrýko je v rovnakej generácii ako vaši starí rodičia, čo znamená, že ste v rovnakej generácii ako jeho vnuk.

Sú bratranci z druhého kolena vlastne bratranci a sesternice?

Sesternice z druhého kolena majú rovnakých prastarých rodičov. Sú to deti prvých sesterníc. A bratranci a sesternice z tretieho kolena zdieľajú rovnakých pra-pra-starých rodičov. Sú to deti druhých sesterníc.

Je v poriadku, aby sa oženili sesternice z 2. sesternice?

V Spojených štátoch môžu bratranci a sesternice z druhého kolena legálne uzavrieť manželstvo v každom štáte. Manželstvo medzi bratrancami a sesternicami je však legálne len v polovici amerických štátov.

Odporúča: