Logo sk.boatexistence.com

Je clase azul mezcal?

Obsah:

Je clase azul mezcal?
Je clase azul mezcal?

Video: Je clase azul mezcal?

Video: Je clase azul mezcal?
Video: 2 Chainz Drinks $450K Tequila | Most Expensivest | GQ & VICELAND 2024, Smieť
Anonim

Tento Mezcal je plný dymu, slamienky a praženej agáve, je to pekná jemná tequila Mezcal od Calse Azul.

Aký druh alkoholu je Clase Azul?

Mexiko- Ultraprémiová Tequila vyrobená zo 100% Tequilana Weber Blue Agave. 8-mesačné zrenie dáva tejto popíjajúcej tequile úžasnú rovnováhu, telo a chuť. Každá fľaša je ručne vyrobená a ručne maľovaná remeselníkmi v malej dedinke v Mexiku, takže každá je jedinečným kúskom.

Odkiaľ pochádza Clase Azul mezcal?

Mezcal Clase Azul Durango Edition je vyrobený z Cenizo Agave, odrody rastliny, ktorá divo rastie v štáte Durango, oblasti severného Mexika minerálneho bohatstva pôdy a prírodné pramene dodávajú jeho tónom výraznú silu a komplexnosť.

Je Clase Azul zlatá tequila?

Clase Azul Gold je neporovnateľná tequila joven, zmes, ktorá kombinuje Clase Azul Plata so špeciálnou reposado tequilou zrejúcou vo francúzskych dubových sudoch a osemročným Extra Añejo zrejúce v sudoch po americkej whisky a dokončené v sudoch po sherry.

Čo je Clase Azul?

Clase Azul Reposado je symbol tradície a kultúry Mexika Naša ultraprémiová reposado tequila vyrobená z pomaly varenej modrej agáve je jedinečným a neporovnateľným kúskom. … Táto výnimočne hladká tequila, ktorá majstrovsky vyzrievala osem mesiacov v sudoch po bourbone, je celosvetovo uznávaná ako jedno z najlepších reposád.

Odporúča: