Logo sk.boatexistence.com

Aké je PSČ v Gibsontone?

Obsah:

Aké je PSČ v Gibsontone?
Aké je PSČ v Gibsontone?

Video: Aké je PSČ v Gibsontone?

Video: Aké je PSČ v Gibsontone?
Video: HOW TO ZIP CODE / POSTAL CODE OF YOUR LOCATION 2022 2024, Smieť
Anonim

Gibsonton je neregistrovaná komunita a miesto určené sčítaním v Hillsborough County, Florida, Spojené štáty americké. US Route 41 vedie cez centrum komunity. Počet obyvateľov bol 14 234 pri sčítaní ľudu v roku 2010, oproti 8 752 pri sčítaní ľudu v roku 2000.

Kde je 33534 v PSČ?

PSČ 33534 sa nachádza v štáte Florida v oblasti metra Metro Tampa Saint Petersburg. PSČ 33534 sa primárne nachádza v okrese Hillsborough. Oficiálny názov poštovej služby USA pre číslo 33534 je GIBSONTON, Florida.

Ako nájdem svoje PSČ?

USPS.com. Ak chcete nájsť poštové smerovacie číslo na stránke USPS.com, musíte do polí vyplniť adresu, mesto a štát v USA. Potom kliknite na Nájsť a dostanete svoje poštové smerovacie číslo. K dispozícii je tiež karta na získanie PSČ spoločnosti.

Čo je PSČ?

„PSČ“v PSČ znamená „Plán zlepšenia zóny“. PSČ označuje cieľovú poštu alebo oblasť doručenia, na ktorú bude list odoslaný na konečné triedenie na doručenie.

Čo je príklad PSČ?

Štandardné PSČ v USA

Štandardná notácia PSČ používaná poštovou službou Spojených štátov amerických používa päť číslic na identifikáciu oblasti doručenia. Príkladom štandardného PSČ v USA je 90210.

Odporúča: