Logo sk.boatexistence.com

Sú démonologickí warlockovia dobrými tieňovými krajinami?

Obsah:

Sú démonologickí warlockovia dobrými tieňovými krajinami?
Sú démonologickí warlockovia dobrými tieňovými krajinami?

Video: Sú démonologickí warlockovia dobrými tieňovými krajinami?

Video: Sú démonologickí warlockovia dobrými tieňovými krajinami?
Video: Demo Warlock Quick Guide 2024, Smieť
Anonim

Demonology Warlock je jednou z najzaujímavejších tried vo World of Warcraft: Shadowlands. … S neuveriteľne silným poškodením na jeden cieľ a slušným potenciálom štiepenia AoE, Demonology Warlock vyniká ako efektívny nástroj v raidoch aj v Mythic+ dungeonoch.

Ktorá špecifikácia čarodejníka je najlepšia pre Shadowlands?

Pre úplného začiatočníka v triede, hoci každá špecializácia má silné a slabé stránky, odporúčame Affliction ako najlepšiu špecifikáciu na levelovanie Warlocka. Affliction je schopný poškodiť viacero mobov naraz vďaka svojim silným bodkám a Malefic Rapture a najľahšie sa vylieči pomocou Drain Life.

Je Demonology Warlock dobrý Shadowlands PvP?

Demonology Warlock PvP v Shadowlands Patch 9.0. S Patchom 9.0. 5 Blizzard konečne prejavil Demonology trochu lásky. Dostali sme pomerne málo slušných zmien kúziel a dokonca aj mechaniky. Celkovo bude Demonology stále najslabšou špecifikáciou Warlocka v 3v3, ale možno uvidíme viac hry v 2v2!

Aké domáce zviera je najlepšie pre démonologického čarodejníka?

Pet Choice

Demonology Warlocks dostanú svoje vlastné jedinečné zvieratko, Felguard Toto je váš výber domáceho maznáčika v 99% prípadov, pretože môže omráčiť a prerušiť váš cieľ a výber iného domáceho maznáčika je VEĽKÁ strata škody. V niektorých prípadoch sa môžete rozhodnúť hrať s Summon Imp v prípadoch, keď je magické rozptýlenie cenné.

Aký dobrý je démonologický čarodej?

Demonology Warlock je jednou z najzaujímavejších tried vo World of Warcraft: Shadowlands. … S neuveriteľne silným poškodením na jeden cieľ a slušným potenciálom štiepenia AoE tiež Demonology Warlock vyniká ako efektívny nástroj v raidoch aj v Mythic+ dungeonoch.

Odporúča: