Logo sk.boatexistence.com

Sú tlmiče vibrácií dobré?

Obsah:

Sú tlmiče vibrácií dobré?
Sú tlmiče vibrácií dobré?

Video: Sú tlmiče vibrácií dobré?

Video: Sú tlmiče vibrácií dobré?
Video: Забудьте о негативных мыслях | Тибетские целительные звуки | Энергия ОЧИСТЬ Себя И Свой Дом 2024, Júl
Anonim

Neexistuje žiadny presvedčivý dôkaz, že môžu znížiť účinky tenisových lakťov ani zabrániť, môžu pomôcť vašim úderom alebo zlepšiť vašu hru, ale ak sa cítite pohodlnejšie s tlmičom, alebo sa vám páči estetika ich pridania k vašej rakete, vyskúšajte ich!

Čo robí tlmič vibrácií?

Tlmič vibrácií je malý mechanizmus, ktorý je vyrobený z gumy a je vložený do výpletového lôžka v blízkosti ramien a hrdla rakety. … Hlavným účelom tlmiča vibrácií je znižovať množstvo vibrácií, ktoré cítite, keď tenisová loptička zasiahne vaše struny

Sú tlmiče dobré?

Na zníženie hluku a vibrácií na rakete je najlepšou voľbou tenisový tlmič Existuje veľa hráčov, ktorí hovoria, že tieto vibrácie majú vplyv na ich hru, a preto je užitočné použiť tlmič. Používanie tlmičov má veľa výhod a používa ich veľa hráčov.

Opotrebujú sa tlmiče vibrácií?

Pokiaľ viem tlmiče nevymierajú, možno sa po chvíli rozhodnete, že je čas vymeniť alebo si zaobstarať nové.

Robia tlmiče niečo tenis?

Hlavnou funkciou tenisového tlmiča je znížiť zvuk pingu, ktorý vzniká, keď hráči odpália loptičku bez tlmiča Tento zvuk je pre mnohých hráčov nepríjemný alebo odrádzajúci, takže ľudia často závisia od tlmičov. Ale napriek všeobecnému presvedčeniu, tenisové tlmiče nezabránia ani nepomáhajú pri problémoch, ako je tenisový lakeť.

Odporúča: