Logo sk.boatexistence.com

Chýbal vám zdroj platby klarna?

Obsah:

Chýbal vám zdroj platby klarna?
Chýbal vám zdroj platby klarna?

Video: Chýbal vám zdroj platby klarna?

Video: Chýbal vám zdroj platby klarna?
Video: 4х слойная плата и кому она может пригодится? И почему многие игнорируют ее наличие? 2024, Smieť
Anonim

Ak sú vaše platobné údaje zadané nesprávne, pošleme vám e-mailové upozornenie. Ak chcete tento problém vyriešiť, jednoducho znova zadajte číslo účtu a smerové čísla v sekcii Spôsoby platby vo svojom účte. … Upozorňujeme, že platby za kreditné účty Klarna nemožno uskutočniťkreditnou kartou.

Prečo Klarna neprijíma moju platbu?

Pri ďalšom nákupe cez Klarna sa vám môže stať, že nebudete mať k dispozícii všetky alebo žiadne možnosti platby Klarna. Rôzne faktory, ako napríklad zmeškané alebo oneskorené platby alebo nahlásené finančné ťažkosti, môžu viesť k zablokovaniu ďalšieho používania Klarna.

Čo sa stane, ak Klarne nikdy nesplatíte?

Upozorňujeme, že v prípade nezaplatenia platieb môžete byť v budúcnosti zablokovaní v používaní našich možností platby Ak mesačná splátka nebude uhradená do dátumu splatnosti každý mesiac, môže vám byť účtovaná suma až 35,00 USD za zmeškaný mesiac. Výška vášho poplatku z omeškania nepresiahne minimálnu splatnú platbu.

Zničí Klarna vaše kreditné skóre?

Používanie Klarna neovplyvní vaše kreditné skóre, keď: Výberom možnosti „Zaplatiť v 3 splátkach“Rozhodnete sa „Zaplatiť do 30 dní“… Uskutočnením platby súvisiacej s Covid-19 dovolenka.

Prečo mi Klarna stále hovorí, aby som si vybral iný spôsob platby?

Vyberte si iný spôsob platby. Znamená to že ste neprešli mäkkou kontrolou Klarny. Toto je štandardný postup, ktorý vykonáva algoritmus, ktorý vás ohodnotí v priebehu niekoľkých sekúnd a určuje, či máte v súčasnosti nárok na platbu prostredníctvom služby Klarna alebo nie.

Odporúča: