Logo sk.boatexistence.com

Potíte sa pri antiperspirantoch viac?

Obsah:

Potíte sa pri antiperspirantoch viac?
Potíte sa pri antiperspirantoch viac?

Video: Potíte sa pri antiperspirantoch viac?

Video: Potíte sa pri antiperspirantoch viac?
Video: 🔥Для женщин старше 40 лет: танцевальные упражнения для сжигания жира, чтобы похудеть на 5 кг в месяц 2024, Smieť
Anonim

Jednou z najčastejších otázok o antiperspirantoch je, či ich používanie môže spôsobiť väčšie potenie. Odpoveď je trochu nuansovaná. Keď príde na váš pot v podpazuší, odpoveď je nie.

Prečo sa antiperspiranty viac potím?

Hliník, aktívna zložka antiperspirantov, upcháva vaše potné kanály a zabraňuje vašim žľazám produkovať pot. Ak nanášate iba deodorant, ošetrujete len zápach, nie samotný pot.

Čo robí antiperspirant s potením?

Antiperspirant je produkt starostlivosti o pleť, ktorý pomáha znižovať potenie v podpazuší Nezamieňajte si to s deodorantom, ktorý je určený len na boj proti nepríjemnému zápachu. Antiperspiranty fungujú tak, že blokujú póry na vonkajšej vrstve pokožky, čím znižujú množstvo potu vypusteného na povrch.

Prečo by ste nemali používať antiperspirant?

Ako sa ukázalo, skutočným nebezpečenstvom je, že antiperspiranty používajú hliník, neurotoxín, ako aktívnu zložku na blokovanie pórov našej pokožky, aby sme sa nepotili. Potenie je však jednou z hlavných funkcií nášho tela na uvoľňovanie toxínov z nášho systému. Kam idú tieto toxíny, keď sa nemôžu uvoľniť?

Je bezpečné používať antiperspirant každý deň?

Antiperspirant dočasne blokuje vaše potné žľazy, aby sa predišlo poteniu a je bezpečné na každodenné použitie pri potení a zápachu.

Odporúča: