Bol v hlase Jason bojovník?

Obsah:

Bol v hlase Jason bojovník?
Bol v hlase Jason bojovník?

Video: Bol v hlase Jason bojovník?

Video: Bol v hlase Jason bojovník?
Video: RUN DMC, Jason Nevins - It's Like That (Official HD Video) 2024, Október
Anonim

Jason Warrior bol súťažiaci v 11. sezóne The Voice , člen tímu Blake Team Blake Team Blake je jeden z konkurenčných tímov na The VoiceTím, ktorý trénuje country spevák Blake Shelton, súťažil v každej sezóne a od 13. sezóny vyprodukoval osem víťazov. https://thevoice.fandom.com › wiki › Team_Blake

Tím Blake | The Voice Wiki | Fandom

a bývalý člen tímu Adam a Team Alicia. Jeho slepý konkurz na pieseň Stevieho Wondera „Living For The City“zmenil dve stoličky.

V akej ďalšej relácii bol Jason warrior?

Talent Show Veterán Jason Warrior súťaží o ' American Idol' Keď bol Jason tínedžer, cestoval so skupinou W alt Whitman and the Soul Children z Chicaga. Hudbe sa venoval už od útleho veku. Jason prvýkrát súťažil v 11. sezóne The Voice v roku 2016.

Čo povedal Jason z American Idol Meghan Trainor?

Keď ho vylučovali, Jason zjavne nespokojný s prirovnaním k Johnovi Legendovi oslovil Meghan a povedal: „ Naozaj ťa veľmi milujem a vážim si všetko, čo robíš, ale niekedy nám hovoríš veci, ktoré ublížil nám“Pokračoval v približovaní sa k sudkyni, chytil ju a držal za ruku a povedal: „Niekedy hovoríš…

Vystrihol Jason warrior z American Idol?

Čo znamená, že Jason Warrior, Liahona, Mary Jo Young a Hannah Everhart boli tiež eliminovaní. Pozrite si výkony Top 16 sledovaním celej epizódy!

Je Jason bojovník na American Idol?

Jason Warrior bol účastníkom sezóny 19 American Idol.

Odporúča: