Logo sk.boatexistence.com

Kde nájsť emblazoned štít botw?

Obsah:

Kde nájsť emblazoned štít botw?
Kde nájsť emblazoned štít botw?

Video: Kde nájsť emblazoned štít botw?

Video: Kde nájsť emblazoned štít botw?
Video: Отлично. Триммер КАЦУ 18 В 4 Ач. Аккумуляторный фрезерный станок по дереву. Макита Бесщеточный клон 2024, Smieť
Anonim

Nachádzajú sa na mnohých miestach, najmä vo východnej Neclude a pohorí Hebra. Jeden sa môže nachádzať v truhlici s pokladom v ruinách mesta Gatepost neďaleko svätyne Oman Au. Prípadne je jeden na Jazdeckom kurze. Štít je možné získať aj na Selmie's Spot

Je emblazonovaný štít v Botwe vzácny?

The Emblazoned Shield je štít nájdený v Breath of the Wild. Má základný štít 3 a možno ho nájsť na rôznych miestach v Hyrule, ale sú najbežnejšie v provincii Necluda v Hyrule.

Kde je rybársky štít Botw?

Jedna je blízko Svätyňa Tawa Jinn v Rabella Wetlands vo východnej Neclude. Ďalší je v Treasure Chest v nepriateľskom tábore severne od Parache Plains. Je tam aj truhlica s pokladom na útese neďaleko Brynna Plain na brehu zálivu Lanayru.

Kde je legendárny štít v Botwe?

KDE NÁJDETE HYLIANSKÝ ŠTÍT. Nanešťastie, Hylian Shield je v väzenskom suteréne hradu Hyrule. Vnútri hradu Hyrule je niekoľko trás, ale najrýchlejšia (a stále trochu nebezpečná) cesta je v juhozápadnom rohu hradu.

Kde získam Linkov štít?

Ako získať Hyliansky štít

  • Tento štít nájdete v hlbinách Hyrule Castle Dungeon. …
  • Najlepší spôsob, ako to dosiahnuť, je infiltrovať sa na západnú stranu hradu Hyrule a hľadať vchody pozdĺž západného brehu, ktoré vedú pod zem.

Odporúča: