Logo sk.boatexistence.com

Kedy sa narodil Paul Mescal?

Obsah:

Kedy sa narodil Paul Mescal?
Kedy sa narodil Paul Mescal?

Video: Kedy sa narodil Paul Mescal?

Video: Kedy sa narodil Paul Mescal?
Video: Пол Блум: Может ли предубеждение быть благом? 2024, Smieť
Anonim

Paul Mescal je írsky herec. Preslávil sa najmä svojou hlavnou úlohou v miniseriáli Normálni ľudia, ktorý mu priniesol televíznu cenu Britskej akadémie, ako aj nominácie na Primetime Emmy Award a Critics' Choice Television Award.

Kde vyrastal Paul Mescal?

Koľko má rokov a odkiaľ je? Paul má 25 rokov – narodeniny má 2. februára – a narodil sa v Maynooth v grófstve Kildare, Írsko. Vychovávali ho rodičia Paul a Dearbhla a vyrastal s dvoma súrodencami, sestrou Nell a bratom Donnachom.

Má Paul Mescal gf?

Paul Mescal 'uvádza to oficiálne s priateľkou Phoebe Bridgers a priletel s ňou z USA na romantický víkend do Londýna'

Ako bol objavený Paul Mescal?

Po úspechu Normal People nielen v Spojenom kráľovstve, ale na celom svete sa Paul objavil prostredníctvom videorozhovoru so svojou kolegyňou Daisy Edgar-Jones v relácii The Late Neskorá show s Jamesom Cordenom. Vo svojom vôbec prvom vystúpení v neskorej nočnej talk show Paul hovoril o úžasnej odozve, ktorú Normálni ľudia dostali.

Chodí Paul Mescal s Daisy?

Napriek ich neuveriteľnej chémii na obrazovke sa rýchlo ukázalo, že Mescal a jeho hviezda Daisy Edgar- Jones neboli skutočným párom, čo potvrdil Edgar-Jones byť vo vzťahu s Tomom Vareym (až do tohto februára – keď Strana Six oznámila, že sa rozišli).

Odporúča: