Logo sk.boatexistence.com

Aké produkty kiehl's sú vegánske?

Obsah:

Aké produkty kiehl's sú vegánske?
Aké produkty kiehl's sú vegánske?

Video: Aké produkty kiehl's sú vegánske?

Video: Aké produkty kiehl's sú vegánske?
Video: Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman 2024, Smieť
Anonim

Kiehl's tvrdí, že niektoré z ich produktov sú „veganské“, v ktorých neobsahujú žiadne živočíšne zložky, keďže Kiehl's nepovažujeme za produkty bez krutosti ako ich produkty sú testované na zvieratách, ak to vyžaduje zákon, nič, čo predáva alebo vyrába Kiehl's, nepovažujeme za vegánske.

Je Kiehl's Creme de Corps vegánsky?

Obe značky sú vegánske a bez krutosti a sú rovnako dobré v ukladaní produktu a miešaní ako akékoľvek ekvivalenty zvieracích chlpov. … potom doplním vlhkosť mojím obvyklým Kiehl's Creme de Corps, ktorý som rád, že je bez krutosti, pretože si nemyslím, že by som sa s ním mohol rozlúčiť.

Je kiehls Midnight Recovery vegánsky?

Jediný produkt v rámci ich sortimentu, ktorý je v súčasnosti certifikovaný vegan, a preto je takto označený, je ich Midnight Recovery Concentrate.

Testuje kiehls na zvieratách?

My v Kiehl's nevykonávame testovanie našich produktov alebo zložiek na zvieratách, ani nežiadame iných, aby testovali v našom mene, pokiaľ to nevyžaduje zákon. … L'Oreal a Kiehl's sú úplne oddané budúcnosti bez testov na zvieratách.

Testuje Dove na zvieratách?

Dove netestuje na zvieratách. Už viac ako 30 rokov používame na testovanie bezpečnosti našich produktov a zložiek viacero alternatívnych prístupov bez použitia zvierat. Odstránili sme všetky povolenia na testovanie našich produktov vládami v našom mene.

Odporúča: