Logo sk.boatexistence.com

Aké produkty využívajú otrockú prácu?

Obsah:

Aké produkty využívajú otrockú prácu?
Aké produkty využívajú otrockú prácu?

Video: Aké produkty využívajú otrockú prácu?

Video: Aké produkty využívajú otrockú prácu?
Video: ГЕНИАЛЬНОЕ БЛЮДО ИЗ СССР ОЧИЩАЮЩЕЕ СОСУДЫ 2024, Júl
Anonim

Otroctvo bolo prepojené s dodávateľskými reťazcami mnohých každodenných produktov a komodít, vrátane topánky, elektronika, kakao a bavlna Nestle, Mars a Hershey, všetky pochádzajú zo západnej Afriky, kde boli odhalené a stále pretrvávajú prípady detskej práce a nútenej práce.

Aké produkty sa vyrábajú pomocou otrockej práce?

Káva, cukor, ryža a bavlna sú komodity, ktoré v závislosti od miesta pôvodu mohli byť pravdepodobne vyrobené pomocou otrockej alebo detskej práce. Luxusné predmety ako čokoláda, šafran a zlato sú často poškvrnené otroctvom.

Používa Starbucks otrockú prácu?

Zámerom spoločnosti Starbucks je informovať svojich zákazníkov, ako aj ďalších zainteresovaných spotrebiteľov o všetkom, čo robíme, aby sme okrem iného zabezpečili, že v našom dodávateľskom reťazci nebude nútená alebo obchodovaná práca..

Prečo je pre vás Starbucks zlý?

No, aby som to zhrnul, Starbucks uprednostňuje veľký hit kofeínu pred chuťou kávy Používajú staré kávové zrná, ktoré sú spálené do chrumkava a všetko skrývajú oslnivý výber nápojov, ktoré sú plné cukru, smotany a iných sladkých a vysokokalorických ozdôb.

Prečo je Starbucks neetický?

Na jeseň roku 2018 zverejnili miestni inšpektori práce správy, ktoré spájali Starbucks s plantážou, kde boli pracovníci nútení žiť a pracovať v špinavých podmienkach. Pracovníci nahlásili mŕtve netopiere a myši v jedle, žiadne sanitárne systémy a pracovné dni, ktoré trvali od 6:00 do 23:00.

Odporúča: