Logo sk.boatexistence.com

Potrebujem cyklistické návleky?

Obsah:

Potrebujem cyklistické návleky?
Potrebujem cyklistické návleky?

Video: Potrebujem cyklistické návleky?

Video: Potrebujem cyklistické návleky?
Video: GCN Asks The Pros | How Long Should Your Sleeves Be? 2024, Júl
Anonim

Cyklistické návleky možno nie sú pôvabnou kúpou, no vzhľadom na to, že zabránia omrznutým prstom na nohách, aby vám zničili jazdu, nemusia byť Keď príde na zimu jazdecká, štandardná cestná obuv navrhnutá tak, aby sa vám nepotili prsty na vlahých letných vychádzkach, tomu jednoducho neseknú.

Stojí cyklistické návleky za to?

Vaše nohy, priamo v línii spreja generovaného predným kolesom (najmä bez blatníkov), môžu trpieť viac ako ktorákoľvek iná časť tela. Cyklistické návleky, navrhnuté tak, aby chránili vaše nohy pred počasím, sú najlepšou investíciou, ak sa chystáte jazdiť za každého počasia, či už ste pretekár alebo dochádzate do práce.

Prečo cyklisti nosia návleky?

Väčšina cyklistov používa návleky na ochranu pred chladom, dažďom a vetromPretože ak je niečo na bicykli nepríjemné, je to bicyklovanie so studenými alebo mokrými nohami. Pri výbere správnych návlekov na topánky budete musieť zvážiť, aké sú vetruodolné, vodotesné a prirodzene teplé.

Pri akej teplote potrebujete návleky?

Návleky odporúčame používať pri teplotách od 1/2-10 stupňov Celzia. Deep Winter Overshoes sú na použitie v podmienkach pod 5 stupňov Celzia a sú ešte odolnejšie voči poveternostným vplyvom.

Môžem bicyklovať bez cyklistickej obuvi?

Na cestnom bicykli sa dá efektívne bicyklovať bezzarážok a pedálov bez klipu. Bežný trenažér s plochými pedálmi sa bude cítiť pohodlne a poskytne dostatočný výkon na skvelú jazdu na bicykli.

Odporúča: