Logo sk.boatexistence.com

Čo robí alka seltzer?

Obsah:

Čo robí alka seltzer?
Čo robí alka seltzer?

Video: Čo robí alka seltzer?

Video: Čo robí alka seltzer?
Video: What Alka-Seltzer Does To Your Toilet! Dr. Mandell 2024, Smieť
Anonim

Tento liek sa používa na liečbu symptómov spôsobených príliš veľkým množstvom žalúdočnej kyseliny, ako je pálenie záhy, žalúdočná nevoľnosť alebo poruchy trávenia. Je to antacidum, ktoré funguje tak, že znižuje množstvo kyseliny v žalúdku. Skontrolujte zložky na štítku, aj keď ste produkt už použili.

Kedy mám užívať Alka-Seltzer?

Užite Alka-Seltzer® kedykoľvek – ráno, na poludnie alebo večer –keď potrebujete úľavu od pálenia záhy, žalúdočnej nevoľnosti, prekysleného trávenia s bolesťami hlavy alebo tela.

Aké symptómy lieči Alka-Seltzer?

Tento kombinovaný liek sa používa na dočasnú liečbu kašľa, upchatého nosa, bolesti tela a iných symptómov (napr. horúčky, bolesti hlavy, hrdla) spôsobených nádchou, chrípka alebo iné dýchacie ochorenia (napr. zápal prínosových dutín, bronchitída).

Čo je Alka-Seltzer a ako funguje?

Alka-Seltzer obsahuje kyselinu citrónovú a hydrogénuhličitan sodný (sódu bikarbónu). Keď tabletu vhodíte do vody, kyselina a sóda bikarbóna zreagujú – vzniká šum.

Prečo je Alka-Seltzer taký účinný?

01 ÚVOD. Keď sa v žalúdku nahromadí príliš veľa kyseliny, môžete dostať pálenie záhy. Alka-Seltzer je „nárazník“, ktorý neutralizuje žalúdočnú kyselinu a dočasne ju bráni prekysleniu.

Odporúča: