Logo sk.boatexistence.com

Bude stačiť 1 12-palcový subwoofer?

Obsah:

Bude stačiť 1 12-palcový subwoofer?
Bude stačiť 1 12-palcový subwoofer?

Video: Bude stačiť 1 12-palcový subwoofer?

Video: Bude stačiť 1 12-palcový subwoofer?
Video: Давидыч – огромное интервью о жизни после тюрьмы (Eng subs) 2024, Smieť
Anonim

Najlepší subwoofer pre vás bude taký, ktorý sa zmestí do vášho vozidla, taký, ktorý dokážete správne napájať, a taký, ktorý vyhovuje vášmu rozpočtu. Ak veľkosť, výkon, priestor a rozpočet nie sú problémom, vyberte si 12-palcové subwoofery. Ak 12s nebude fungovať, použite 10-palcový subwoofer. Ak 10-palcové subwoofery nefungujú, použite 8-palcové subwoofery.

Je lepšie mať 1 alebo 2 subwoofery?

Veľmi často dva alebo viac menších subwooferov prekoná výkon jednej väčšej jednotky. S väčšou dostupnou výškou sa kvalita basov zvýši a vďaka zníženej kompresii, nižšiemu skresleniu a väčšiemu dynamickému rozsahu budú cítiť basy bez námahy.

Stačí jedna subku pre auto?

Niektorí ľudia hovoria, že dva sú vždy lepšie ako jeden, ale v niektorých prípadoch môže byť jeden subwoofer lepší ako dva.… Väčšina ľudí sa pokúsi napchať dva alebo dokonca tri subwoofery do kufra svojho auta, pretože si myslia, že to bude hlasnejšie, silnejšie, alebo možno preto, že si myslia, že to zapôsobí na ich kamarátov.

Zasiahne 10 alebo 12 odberateľov viac?

O: Ktorý subwoofer bude znieť najhlbšie? … Vo všeobecnosti však pri adekvátnom výkone budú dva 10" subwoofery znieť o niečo čistejšie a budú mať tvrdší úder, pretože ich kombinovaná plocha kužeľa poskytuje väčší akustický tlak. Jediný 12" sub, môže to však znieť trochu hlbšie.

Aká veľkosť subwoofera zasiahne najviac?

Najlepšie zasiahnutý 10-palcový subwoofer je Planet Audio AC10D desaťpalcový automobilový subwoofer. Má maximálny výkon 1 500 wattov a 750 W RMS.

Odporúča: