Logo sk.boatexistence.com

Môže byť žlté zlato pokryté bielym zlatom?

Obsah:

Môže byť žlté zlato pokryté bielym zlatom?
Môže byť žlté zlato pokryté bielym zlatom?

Video: Môže byť žlté zlato pokryté bielym zlatom?

Video: Môže byť žlté zlato pokryté bielym zlatom?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Júl
Anonim

Odpoveď je: „ Áno.“Vždy môžete klenotníka požiadať, aby vrstvu ródia vyleštil a váš šperk bude opäť žltý. Len sa uistite, že ho nemáte nanovo pokovovaný a leštený príliš veľakrát, pretože proces leštenia môže opotrebovať aj vrstvu žltého zlata.

Môže byť žlté zlato pokovované bielym zlatom?

Ak naozaj chcete, aby bol váš kúsok z bieleho zlata žltým zlatom, je možné nechať kúsok pozlátiť žltým zlatom. Zlato by nebolo také čisté ako originálne žlté zlato, ale pokovovanie by voľným okom ponúkalo rovnaký vzhľad.

Koľko stojí prsteň zo žltého zlata ponorený do bieleho zlata?

V maloobchode môžete očakávať, že za namáčanie prsteňa zaplatíte kdekoľvek od 60 do 120 $, v závislosti od zložitosti nastavenia a štýlu.

Je biele zlato pod ním žlté zlato?

Prečo sa biele zlato nakoniec začne podobať na žlté zlato? Postupom času sa ródiový povlak na vašich šperkoch z bieleho zlata opotrebuje a odhaľuje farbu žltého zlata pod ním.

Prečo biele zlato nemá hodnotu pri ďalšom predaji?

Biele zlato má nižšiu hodnotu pri ďalšom predaji ako žlté zlato … Dôvod, prečo má biele zlato menšiu hodnotu ako žlté zlato, je ten, že zliatina stojí menej, ale znamená to aj rýdzosť (karáty) vašich zlatých šperkov je zriedený. Ďalším veľkým ne-nie je investovať do bieleho zlata. Kúpte si to, ak sa vám to páči a môžete si to dovoliť, ale neinvestujte do toho.

Odporúča: