Logo sk.boatexistence.com

Zmení žlté zlato farbu?

Obsah:

Zmení žlté zlato farbu?
Zmení žlté zlato farbu?

Video: Zmení žlté zlato farbu?

Video: Zmení žlté zlato farbu?
Video: Why Does My White Gold Ring Look Yellow? 2024, Smieť
Anonim

Žlté zlato je veľmi tradičná farba pre snubné prstene aj zásnubné prstene a úžasná žltá farba sa časom nezmení. Farba sa nemení, pretože pri ťažbe zlata je prirodzene žltá.

Stráca žlté zlato farbu?

Zlato je veľmi odolné voči poškriabaniu, hrdzi a korózii, no napriek tomu by nemalo byť vystavené chlóru alebo abrazívnym čistiacim prostriedkom. Ak je zlato pravidelne vystavené týmto chemikáliám, stratí svoju prirodzenú, lesklú žltú farbu.

Je možné zmeniť žlté zlato na biele zlato?

Ródiovanie (alebo namáčanie) sa vykonáva cez žlté zlato alebo biele zlato, aby boli vaše šperky žiarivo biele. Rhodiovanie sa príležitostne vykonáva aj na striebre, aby sa predišlo poškodeniu. Cena rhodiovania je 72 USD pre väčšinu prsteňov z bieleho zlata a väčšie položky sú na základe cenovej ponuky.

Poškodzuje 14k žlté zlato?

Skazí sa 14K zlato? … Zmatnenie je spôsobené koróziou povrchu, čo vedie k tmavému zafarbeniu kovu. 14k zlato obsahuje 10 z 24 častí iných kovov, ktorými sú bežne nikel, meď, striebro a zinok. Tieto kovy riedia hodnotu zlata, čo spôsobuje, že šperky zo 14k zlata sa nakoniec pokazia.

Mení zlato niekedy farbu?

Čo sa stane s farbou zlata? Zlato je dostupné v troch farbách: žltá, biela a ružová. V priebehu času sa farba zlatých šperkov môže zmeniť v dôsledku opotrebovania a chemických reakcií s prvkami prostredia, s ktorými prichádzado kontaktu. Najväčšou zmenou bude prsteň z bieleho zlata.

Odporúča: