Logo sk.boatexistence.com

Bude derrick Rose sieňou slávy?

Obsah:

Bude derrick Rose sieňou slávy?
Bude derrick Rose sieňou slávy?

Video: Bude derrick Rose sieňou slávy?

Video: Bude derrick Rose sieňou slávy?
Video: Should Derrick Rose be in the Hall of Fame? | The Jump 2024, Smieť
Anonim

Derrick Rose bol v prvom hlasovaní v Sieni slávy počas prvých štyroch sezón svojej kariéry s priemerom 21,0 PPG, 3,8 RPG a 6,8 APG vrátane troch vystúpení All-Star a samozrejme ocenenia MVP 2010-11. … Čistý životopis, ocenenie MVP bokom, nie je členom Siene slávy

Vstúpil každý MVP NBA do Siene slávy?

Do sezóny 1979–80 bol MVP vyberaný hlasovaním hráčov NBA. … Každý hráč, ktorý vyhral toto ocenenie a bol oprávnený do Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, bol uvedený. Kareem Abdul-Jabbar získal ocenenie rekordne šesťkrát.

Ktorý MVP nie je v Sieni slávy?

Z týchto 34 víťazov MVP bolo 26 uvedených do basketbalovej siene slávy Naismith Memorial. Jediní, ktorí neboli vybraní do Siene slávy, sú buď stále aktívni, alebo ešte nie sú spôsobilí ( Dirk Nowitzki).

Je Blake Griffin členom Siene slávy?

Odohral šesť zápasov All-Star, získal päť výberov All-NBA a stal sa nováčikom roka 2010-11. Je jedným z 25 hráčov, ktorí majú v kariére priemer aspoň 20 bodov a deväť doskokov. Dvadsať z týchto hráčov je na dôchodku; 18 sú v Sieni slávy.

Je Chris Webber členom Siene slávy?

Webber bude v sobotu po osemročnom čakaní uvedený do Siene slávy a budú ho podporovať jeho štyria spoluhráči z legendárneho Michiganu z rokov 1992 a 1993 Tímy Final Four.

Odporúča: