Logo sk.boatexistence.com

Z čoho je vyrobený volant?

Obsah:

Z čoho je vyrobený volant?
Z čoho je vyrobený volant?

Video: Z čoho je vyrobený volant?

Video: Z čoho je vyrobený volant?
Video: Крыльчатку из бронзы сделал на токарном станке. 2024, Smieť
Anonim

Typickým dizajnom pre kruhové volanty je oceľový alebo horčíkový veniec s plastovou alebo pogumovanou rukoväťou vylisovanou okolo neho. Niektorí vodiči si kupujú vinylové alebo textilné poťahy na volant, aby zlepšili priľnavosť alebo pohodlie, alebo jednoducho ako dekoráciu.

Z akého materiálu je vyrobený volant?

Volanty sa dodávajú z rôznych materiálov, ako napríklad plast, polyuretán, umelá koža, syntetické živice, prírodné drevo a koža.

Sú volanty vyrobené z kože?

Volanty áut sú vo vyšších cenových kategóriách často potiahnuté kožou. Pretože sú v pravidelnom kontakte s pokožkou a potom, sú takmer vždy vyrobené z pigmentovanej kožeNiektorí výrobcovia používajú takzvanú teflónovú kožu. … Volanty potiahnuté štiepanou kožou sú bežné v nižšej cenovej kategórii.

Aký kov sa používa na volanty?

Automobilové volanty závisia od konštrukčnej kostry vyrobenej z ocele, hliníka alebo horčíka, ktorá je základom pre mechanické vlastnosti hotového dielu.

Aký je najlepší materiál na volant?

Najlepšie materiály pre volant vášho auta

  • Pravá koža – najelegantnejší, no cenovo veľmi dostupný materiál používaný na výrobu poťahov na volant;
  • Látka – tieto špeciálne, nekĺzavé, pot absorbujúce tkaniny sú skvelé na dotyk a ponúkajú pevné uchopenie bez ohľadu na teplotu vonku alebo vnútri kabíny;

Odporúča: