Logo sk.boatexistence.com

Prečo je dôležité riešiť protipohľadávky?

Obsah:

Prečo je dôležité riešiť protipohľadávky?
Prečo je dôležité riešiť protipohľadávky?

Video: Prečo je dôležité riešiť protipohľadávky?

Video: Prečo je dôležité riešiť protipohľadávky?
Video: PREČO JE DÔLEŽITÉ RIEŠIŤ PROBLÉM PLOCHÝCH NÔH? 2024, Smieť
Anonim

Ponúknutie protinároku a poskytnutie dostatočných dôkazov na vyvrátenie tohto protinávrhu posilňuje argument tým, že ubezpečuje čitateľa, že študent je dobre informovaný a schopný rozlíšiť viaceré perspektívy. …

Čo to znamená riešiť protipohľadávku?

DEFINÍCIA: Oponujúci argument (nazývaný aj opozičný nárok, protinárok alebo vyvrátenie) je argument, ktorý nepodporuje vaše tvrdenie. V skutočnosti je to v priamom rozpore. PREČO?: Vyjadrením sa k protiargumentu (protiargument alebo vyvrátenie) vlastne posilníte SVOJ argument.

Prečo je dôležité, aby autor uviedol protipohľadávku?

pomôžte autorovi zvážiť alternatívy. ukáž, do akej miery ťa autor informoval o protichodných argumentoch. posilnite argument autora. ukáž, že autor je rozumný a rešpektuje protichodné názory.

Aký je účel protipohľadávky, keď je to potrebné?

Protinárok môže obsahovať rôzne materiály od obvinenia z podvodnej činnosti až po nároky, ktoré by zabránili akémukoľvek pokusu o žalobu. Cieľom protipohľadávky je obrátiť stôl na žalobcu tým, že v prípade uvediete ďalšie problémy a požadujete nápravu

Prečo je dôležité odpovedať na protipohľadávku s rešpektom?

Je dôležité reagovať na protipohľadávku s úctou, pretože potvrdzuje to dôveryhodnosť vašich zdrojov Vysvetlenie: Ak sú naopak diskvalifikácie, urážky alebo zlé zaobchádzanie vzniknutý, protipohľadávka sa zahodí, pretože je voči príjemcovi urážlivá.

Odporúča: