Chodí amtrak do Maine?

Obsah:

Chodí amtrak do Maine?
Chodí amtrak do Maine?

Video: Chodí amtrak do Maine?

Video: Chodí amtrak do Maine?
Video: Brown Munde | AP Dhillon |Sindu mosse wala | Latast Punjabi Song 2021 2024, Septembra
Anonim

Amtrak prevádzkuje jednu štátom podporovanú službu v Maine, Downeaster (5 spiatočných letov denne Boston-Portland, z toho 2 spiatočné lety do/z Brunswicku). Amtrak minul 400 588 dolárov na tovary a služby v Maine vo fiškálnom roku 17. Na konci fiškálneho roka 2017 Amtrak zamestnával 38 obyvateľov Maine.

Aké vlaky Amtrak idú do Maine?

Dolný východ je jediná trasa Amtraku, ktorá vedie do Maine, a táto trasa má vlakové stanice v Maine, New Hampshire a Massachusetts.

Cestuje Amtrak z NYC do Maine?

Sprievodca vlakom z New Yorku do Maine

Ak chcete ísť vlakom z New Yorku do Maine, najlepšou voľbou je Amtrak, ktorý odchádza z Penn Station. Táto trasa vedie z New Yorku do Bostonu, MA, kde budete musieť nastúpiť na prípojný vlak.

Ako dlho trvá cesta vlakom do Maine?

Vlak zo Stredného východu robí päť spiatočných jázd denne (iba tri plánované cesty siahajú do Freeportu a Brunswicku, Maine). Kompletná jednosmerná cesta železničným koridorom spájajúcim Boston a Brunswick trvá asi 3 hodiny a 20 minút.

Kde začína Amtrak v Maine?

Stanica Wells (WEM) Amtrak

Amtrak Downeaster vlaky prichádzajú a odchádzajú z Boston's North Station. Všetky ostatné spoje Amtraku v Bostone odchádzajú zo staníc South Station a Back Bay Station.

Odporúča: