Logo sk.boatexistence.com

Zruší cai moju záruku?

Obsah:

Zruší cai moju záruku?
Zruší cai moju záruku?

Video: Zruší cai moju záruku?

Video: Zruší cai moju záruku?
Video: Recenze Inmotion V13 vytvořená pouze pro přímku 2024, Smieť
Anonim

Zruší nasávanie studeného vzduchu moju továrenskú záruku? Nie … Tieto práva sú chránené zákonom o záruke na spotrebiteľské produkty z roku 1975 (označovaný aj ako zákon o záruke Magnuson-Moss). Záruka je záruka alebo prísľub výrobcu a pri predaji ako nový je k jeho produktu bezplatne priložený.

Neruší K&N CAI záruku?

- ZRUŠÍ POUŽÍVANIE NÁHRADNÉHO SYSTÉMU NASÁVANIA VZDUCHU K&N® MOJU VÝROBNÚ ZÁRUKU? Nie. … Systémy nasávania studeného vzduchu K&N® umožňujú zvýšené prúdenie vzduchu do vášho motora, čo vedie k zvýšeniu výkonu a krútiaceho momentu.

Zrušuje CAI záruku Honda?

Predajca môže zrušiť vašu záruku, najmä, ak bola náhradná súčiastka nesprávne nainštalovaná alebo viedla k zlyhaniu komponentu. V tomto scenári budete musieť zaplatiť za opravy vykonané na vozidle. … Takže jednoduchá inštalácia náhradných dielov úplne nezruší vašu záruku Honda.

Zruší nasávanie studeného vzduchu Roush moju záruku?

ROUSH Systém nasávania studeného vzduchu. Zvýšený výkon a prítomnosť bez potreby kalibrácie! Nestratia platnosť továrenskej záruky.

Zruší inštalácia prívodu studeného vzduchu moja záruka Toyota?

Zruší nasávanie studeného vzduchu moju továrenskú záruku? Nie. V Spojených štátoch výrobca produktu, na ktorý sa vzťahuje záruka (v tomto prípade vozidla), zruší alebo odmietne záručné krytie opravy z dôvodu použitia náhradného dielu (Cold Air Inductions, Inc.

Odporúča: