Logo sk.boatexistence.com

Čo je to šťukový pas?

Obsah:

Čo je to šťukový pas?
Čo je to šťukový pas?

Video: Čo je to šťukový pas?

Video: Čo je to šťukový pas?
Video: Baby Shark Dance | #babyshark Most Viewed Video | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children 2024, Apríl
Anonim

Oklahoma Turnpike Authority je agentúra v Oklahome, ktorá sa zaoberá problémami týkajúcimi sa systému diaľnic v Oklahome. Spolu s Oklahomským ministerstvom dopravy je úrad hlavnou štátnou agentúrou pre výstavbu a údržbu infraštruktúry.

Ako funguje PIKEPASS?

Používanie PIKEPASSU poskytuje úplne automatizované elektronické mýto a nepretržitú jazdu na odbočke, pokiaľ nie je v jazdnom pruhu na určitých námestiach uvedené inak (odkaz na časť 2.5 Licenčnej zmluvy a zmluvy o používaní Pikepass). Zákazníci PIKEPASS získajú priemernú úsporu 10 % z uvedenej hotovostnej sadzby za mýto.

Čo znamená iba PIKEPASS?

Čo je PIKEPASS? PIKEPASS je systém elektronického výberu mýta (ETC) vyvinutý a implementovaný pre systém diaľnic v OklahomePIKEPASS poskytuje úplne automatizované, voľné cestovanie na všetkých diaľniciach v Oklahome pri diaľničných rýchlostiach, čím motoristom odpadá nutnosť zastaviť a platiť mýto.

Čo zahŕňa PIKEPASS?

Zákazníci Pikepass môžu teraz používať svoj transpondér v celom Texase, oznámili v stredu úradníci Oklahoma Turnpike Authority. Predtým to fungovalo iba v Oklahome, severnom Texase a Kansase. Transpondér Pikepass bude teraz fungovať na spoplatnených cestách v oblastiach Houston a Austin

Ako získam PIKEPASS?

Ako môžem získať nálepku PIKEPASS? Máte štyri možnosti: (1) Zavolajte do Centra služieb zákazníkom na čísle 1-800-745-3727 (2) Zastavte sa v jednom z troch obchodov s kompletnými službami v Oklahoma City alebo Tulse (3) Choďte k jednému z našich partnerov pre Limited Service Facility v celom štáte (4) Nastavte a používajte online účet cez pikepass.com.

Odporúča: