Logo sk.boatexistence.com

Môžete urobiť netflix párty na ipade?

Obsah:

Môžete urobiť netflix párty na ipade?
Môžete urobiť netflix párty na ipade?

Video: Môžete urobiť netflix párty na ipade?

Video: Môžete urobiť netflix párty na ipade?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Júl
Anonim

Rozšírenie Teleparty funguje iba na prenosných a stolných počítačoch, na počítačoch Mac aj PC. To znamená, momentálne nemôžete používať Teleparty na iPadoch, hernej konzole ani na televízore.

Ako sledujete Netflix party na iPade?

To znamená, že nemôžete pozerať na zariadení iPad, iPhone alebo Android. Ak chcete začať s Netflix Party, prejdite na na netflixparty.com a kliknite na Inštalovať Netflix Party Kliknite na Pridať do prehliadača Chrome na ďalšej obrazovke – všimnete si, že v pravom hornom rohu obrazovky sa zobrazí ikona NP okno prehliadača. Teraz otvorte Netflix a začnite prehrávať film.

Môžete sledovať párty na iPade?

Aplikáciu si môžete vychutnať aj na akomkoľvek iPhone alebo iPade so systémom iOS 11 alebo novším. Na strane Androidu bude každé zariadenie so systémom Android 6, inak známe ako Android Marshmallow, fungovať dobre.

Na akých zariadeniach môžete usporiadať párty Netflix?

Sledovanie Netflixu spolu so synchronizovaným prehrávaním a zdieľaným skupinovým chatom – to je v skratke Netflix Party. Služba funguje ako bezplatné rozšírenie prehliadača Chrome, čo znamená, že ju môže používať ktokoľvek s aktívnym predplatným Netflix. Netflix Party je k dispozícii iba v prehliadačoch Chrome na stolných počítačoch alebo notebookoch

Viete robiť Netflix na iPade?

Ak si chcete stiahnuť aplikáciu Netflix, váš iPhone, iPad alebo iPod touch musí byť spustený iOS 14.0 alebo novší. Ak chcete skontrolovať verziu: Prejdite do Nastavenia.

Odporúča: