Logo sk.boatexistence.com

Zahŕňate prízemie do poschodí?

Obsah:

Zahŕňate prízemie do poschodí?
Zahŕňate prízemie do poschodí?

Video: Zahŕňate prízemie do poschodí?

Video: Zahŕňate prízemie do poschodí?
Video: #ОстаюсьДома и знакомлюсь с Братиславой #3 | Загляни в словацкий Гуггенхейм 2024, Smieť
Anonim

Výška každého poschodia vychádza z výšky stropu miestností plus hrúbky podláh medzi jednotlivými tabuľami. … V angličtine je hlavné poschodie alebo hlavné poschodie domu poschodie, ktoré obsahuje hlavné byty; zvyčajne je to prízemie alebo poschodie vyššie.

Zahŕňa dvojpodlažné prízemie?

Áno, „jednoposchodová budova“(alebo „jednoposchodová…“) má iba jedno poschodie, iba prízemie, a „dvojposchodová - poschodová budova“má prízemie a prvé poschodie.

Je podlaha rovnaká ako poschodia?

Rôzne úrovne v budove označujete ako jej poschodia alebo poschodia. Ak hovoríte, koľko poschodí má budova, zvyčajne používate poschodia. … Ak hovoríte o konkrétnej úrovni v budove, zvyčajne používate podlahu, nie „poschodie“.

Počíta sa prízemie ako poschodie v Spojenom kráľovstve?

V britskej angličtine poschodie budovy na úrovni ulice sa nazýva prízemie … Choďte o jedno poschodie vyššie a ste na druhom poschodí (čo je, samozrejme, prvé poschodie pre Britov). Poschodie pod úrovňou ulice sa nazýva suterén, rovnako ako v britskej angličtine.

Koľko poschodí majú dve poschodia?

Dvojposchodová budova má prvé poschodie (na prízemí) a druhé poschodie v USA. Dvojposchodová budova má prízemie (na prízemí) a a prvé poschodie v Spojenom kráľovstve.

Odporúča: