Logo sk.boatexistence.com

Stojí rukavice hestra za to?

Obsah:

Stojí rukavice hestra za to?
Stojí rukavice hestra za to?

Video: Stojí rukavice hestra za to?

Video: Stojí rukavice hestra za to?
Video: Příběh rukavic Hestra 2024, Júl
Anonim

Hodnota a zrátané podčiarknutie Hestra Heli je jednou z teplejších rukavíc v našej recenzii a je takmer taká teplá ako naša Top Pick OutdoorGearLab pre chladnejšie podnebie, BD Guide a lacnejšie. Je podstatne drahší ako DaKine Scout, ale je tiež oveľa odolnejší a je teplejší.

Sú rukavice hestra za tú cenu?

Hestra sú podľa mňa vyrobené vo Švédsku a sú to veľmi kvalitné rukavice. Mal som niekoľko párov a môžem o nich povedať len dobré veci. Určite to stojí za to.

Ako dlho vydržia rukavice hestra?

Rukavice Hestra Fall Line sú neuveriteľne pohodlné a odolné. Mali by vydržať celý život (to je samozrejme relatívny pojem). To je to, čo som hľadal v rukaviciach. Rukavice Fall Line sú dostupné aj vo verzii s tromi prstami, ktorá zvyšuje teplo tým, že drží prsty bližšie k sebe.

Ktoré hestra rukavice sú najteplejšie?

Aký je váš najteplejší model? Naše najteplejšie možnosti v našom rade Sport sú Army Leather Extreme Mitt (35161) a Philippe Raoux Mitt (35171). Tieto štýly sú najviac izolované možnosti, ktoré ponúkame bez výmeny skladových vložiek alebo použitia elektronicky vyhrievanej možnosti.

Aké teplé sú rukavice hestra fall line?

Nechápte nás zle; tieto rukavice stále zahrejú a my sme sa cítili pohodlne, keď sme ich nosili pri teplotách 10-15F. Ak sa vám tieto teploty zdajú ideálne a obratnosť a odolnosť sú to, čo hľadáte, úroveň tepla Fall Line môže byť dokonalá.

Odporúča: