Logo sk.boatexistence.com

Bude gibby v novom icarly?

Obsah:

Bude gibby v novom icarly?
Bude gibby v novom icarly?

Video: Bude gibby v novom icarly?

Video: Bude gibby v novom icarly?
Video: The Return of Creddie 💘 Carly and Freddie’s Spiciest Moments | New iCarly 2024, Smieť
Anonim

Ďalšie dve milované postavy sa však kvôli reštartu nevrátia. Carlyin najlepší priateľ Sam Puckett Sam Puckett Sam Puckett ( Jennette McCurdy) je jedným z Carlyiných najlepších priateľov a spolumoderátorom iCarly. https://en.wikipedia.org › wiki › ICarly

iCarly - Wikipedia

ktorú hrá Jennette McCurdy, sa nevracia do série a ani veselá Gibby.

Kto bude v iCarly 2021?

Celé hlavné obsadenie iCarly sa vráti na sezónu 2, vrátane Mirandy Cosgrove (ktorá je jednou z výkonných producentov show), Jerryho Trainora (ktorý je tiež producentom), Nathan Kress, Laci Mosley, a Jaidyn Triplett.

Vráti sa iCarly v roku 2021?

Hit show „iCarly“sa vracia v roku 2021 – tu je to, čo vieme. Dobrá správa: iCarly od Nickelodeonu sa reštartuje pre dospelých. Na ďalšiu Carly Shay si však budete musieť chvíľu počkať. Tu je všetko, čo vieme o oživení klasického sitcomu.

Bude Jennette McCurdyová v iCarly 2021?

V exkluzívnom vyhlásení pre Newsweek zástupcovia McCurdyho potvrdili, že McCurdy sa do iCarly nevráti a prečo. Vo vyhlásení sa uvádza: „Jennette je zaneprázdnená prácou na svojej knihe, ktorú predali Simonovi & Schusterovi, ako aj privedením svojej one-woman show späť na pódium.

Bude Jennette McCurdy reštartovať iCarly?

„iCarly“sa vrátila deväť rokov po tom, čo sa skončila situačná komédia Nickelodeon, ale kľúčový člen pôvodného seriálu v oživení chýba. … Ale hlavná členka Jennette McCurdy, ktorá stvárnila dlhoročného najlepšieho priateľa Carly menom Sam Puckett, nebude súčasťou show

Odporúča: