Prečo je retrográdny zlý?

Obsah:

Prečo je retrográdny zlý?
Prečo je retrográdny zlý?

Video: Prečo je retrográdny zlý?

Video: Prečo je retrográdny zlý?
Video: WHAT *NOT* TO DO DURING VENUS RETROGRADE 2024, Október
Anonim

Podľa Daisy môže retrográdny Merkúr spôsobiť veľké problémy vo vzťahoch, ako je podvádzanie, zrada alebo strata intimity. Hovorí: „Keď sa zdá, že táto planéta ustupuje, môže sa vám zdať, že sa to vo vašom milostnom živote všetko kazí, keď vyťahujete problémy a hádky z minulosti.

Ako nás retrográdne ovplyvňuje?

Ako to ovplyvňuje vašu energetickú hladinu. Očakávajte, že budete mať viac alebo menej energie, ako ste zvyknutí, najmä pri nervóznej odrode. buď z vás vysaje váš zvyčajný elán a nechá vás pocit letargie, alebo vás naplní chaotickou, rozptýlenou energiou, ktorá môže spôsobiť, že sa budete cítiť nepokojne, nesústredene a úzkostlivo.

Čo sa stane, keď je planéta retrográdna?

Ako už názov napovedá, retrográdna je keď sa planéta na svojej obežnej dráhe pri pohľade zo Zeme vracia späť. Astronómovia to označujú ako „zdanlivý retrográdny pohyb“, pretože ide o optickú ilúziu. Opakom retrográdneho je priamy alebo postupný pohyb.

Sú retrográdne planéty silné?

Keď sú planéty retrográdne, ich schopnosť konať dobra alebo zla je posilnená, potom sa prospešné planéty stanú benevolentnejšími a škodlivé planéty zlovoľnejšími. … Ak je viac ako jedna planéta retrográdna, potom planéta, ktorá je v znamení najpokročilejšia, ovplyvňuje najviac.

Čo znamená duchovne retrográdny?

Hoci „retrográdna“môže znieť ako dosť zastrašujúce slovo, v podstate to znamená že Merkúr spomaľuje a zdá sa, že sa vracia späť z vášho pohľadu tu na Zemi … Práca s retrográdna energia Merkúra nie je vždy jednoduchá, ale tento prechod nemusí nutne znamenať stratu všetkej nádeje.

Odporúča: