Logo sk.boatexistence.com

Môže Itachi uhasiť amaterasu?

Obsah:

Môže Itachi uhasiť amaterasu?
Môže Itachi uhasiť amaterasu?

Video: Môže Itachi uhasiť amaterasu?

Video: Môže Itachi uhasiť amaterasu?
Video: 【10分】腰肉とお腹周りの浮き輪肉を撃退ストレッチ!ズボラストレッチ 2024, Smieť
Anonim

Nagato dokázal odraziť plamene zo svojho tela pomocou Shinra Tensei. Jiraiya bol tiež schopný utesniť plamene pomocou metódy Fire Sealing Method. Itachi Uchiha, ktorý ho použil so svojím pravým Mangekyō Sharinganom, je schopný do určitej miery uhasiť plamene.

Ako sa zbavím Amaterasu?

Plamene nemožno uhasiť vodou, plynutím času ani žiadnymi inými bežnými metódami; plamene môže uhasiť iba používateľ. Amaterasu, o ktorom sa hovorí, že je to „oheň z pekla“a horí tak horúco ako samotné slnko, Amaterasu spaľuje akýkoľvek materiál – vrátane iných plameňov – až kým nezostane nič iné ako popol

Môže Amaterasu používať iba Itachi?

Amaterasu je Mangekyo Sharingan schopnosť, ktorú používajú Itachi Uchiha a jeho brat Sasuke Uchiha. V oboch prípadoch je Amaterasu prístupný cez ľavé oko. … Itachi aj Sasuke sú mimoriadne zdatní používatelia tejto očnej sily.

Je Itachi jediný, kto má Tsukuyomi?

Tsukuyomi je známe ako jedno z najsilnejších genjutsu, aké existuje. Je jedinečný pre Itachiho Uchihu a je aktívny iba v jeho ľavom oku. … Itachi to použil iba dvakrát vanime. Takáto výkonná technika však nie je bez nevýhod.

Môže Boruto používať Amaterasu?

S ľavým Mangekyō môže použiť Tsukuyomi, mimoriadne silné genjutsu, ktoré skresľuje vnímanie času obete. So svojím right Mangekyō môže použiť Amaterasu a vytvoriť neuhasiteľné čierne plamene v ohnisku používateľa.

Odporúča: