Logo sk.boatexistence.com

Je bridgewater nj bezpečný?

Obsah:

Je bridgewater nj bezpečný?
Je bridgewater nj bezpečný?

Video: Je bridgewater nj bezpečný?

Video: Je bridgewater nj bezpečný?
Video: Это чудо точка! Печень восстанавливается за 3 дня! 2024, Smieť
Anonim

Bridgewater má celkovú mieru kriminality 10 na 1 000 obyvateľov, čím sa miera kriminality blíži k priemeru všetkých miest a obcí všetkých veľkostí v Amerike. Podľa našej analýzy údajov o kriminalite FBI je vaša šanca stať sa obeťou trestného činu v Bridgewater 1 ku 97

Je Bridgewater NJ pekné miesto na život?

Bridgewater sa vo výročnej správe časopisu Money umiestnil na 31. mieste najlepšieho bývania v USA. BRIDGEWATER – Museli to byť bizónie hamburgery v krčme Top O'Th' Hill, ktoré postavili Bridgewatera na vrchol. Časopis Money zaradil Bridgewater na 31. miesto vo svojom výročnom zozname „Najlepšie miesta pre život v Amerike“pre rok 2020.

Je Bridgewater New Jersey bezpečným miestom na život?

Je Bridgewater, NJ bezpečný? Stupeň A+ znamená, že miera kriminality je oveľa nižšia ako v priemernom meste v USA. Bridgewater je na 98. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 2 % miest je bezpečnejších a 98 % miest je nebezpečnejších.

Je Bridgewater Township bezpečný?

Podľa novej štúdie vykonanej spoločnosťou Safewise celkom bezpečné, keďže obec bola pomenovaná za 95. najbezpečnejšie mesto v New Jersey. Bridgewater Township, ktorý sa môže pochváliť populáciou 44 610, získal najlepšie známky s mierou násilnej kriminality 0,2 a mierou majetkovej kriminality 9,8 za rok 2021.

Má Bridgewater NJ centrum?

Ak uvažujete o bývaní v/Bridgewater, N. J.; Kde Centrum je nákupné centrum. Starosta James T. Dowden nenápadným spôsobom nazýva nákupné centrum Bridgewater Commons Mall ''naše centrum so strechou nad ním.

Odporúča: