Logo sk.boatexistence.com

Získal shaq čestný doktorát?

Obsah:

Získal shaq čestný doktorát?
Získal shaq čestný doktorát?

Video: Získal shaq čestný doktorát?

Video: Získal shaq čestný doktorát?
Video: Shaq earns doctorate degree 2024, Smieť
Anonim

Bývalý hráč NBA hovorí, že tento titul je jeho úspechom číslo jedna v živote. O'Nealova matka, deti a niekoľko jeho súrodencov boli na ceremónii prítomní. … Pre Miami Herald povedal: „Každý si myslí, že je to čestné.

Je Shaqov doktorát čestný?

Shaquille O'Neal získal minulý týždeň doktorát zo vzdelávania. Nebolo to čestné ocenenie – získal ho na Barry University, súkromnej katolíckej inštitúcii na Floride.

Má Shaq čestný titul?

Shaq získal titul v obchodnej administratíve, čo by nemalo šokovať nikoho, kto sleduje jeho kariéru. Zatiaľ čo niekoľko veľkých mien získalo čestné tituly z rôznych škôl, O'Neal ho získal rovnako ako ktorýkoľvek iný študent.… Zaradilo to O'Neala do exkluzívneho klubu profesionálnych športovcov s doktorátmi.

Je Shaqov doktorát skutočný?

O'Neal, ktorý nedávno odišiel z NBA, dokončil svoj vzdelávací cieľ a spolu s 1 100 ďalšími študentmi získal doktorát z podnikania. Zaradilo to O'Neala do exkluzívneho klubu profesionálnych športovcov s doktorátmi. Technicky nie je Ph.

Aké má Shaquille O Neal vzdelanie?

Navštevoval Louisiana State University (LSU), kde sa rýchlo etabloval ako jeden z najlepších hráčov v krajine. V roku 1991 bol vyhlásený za najlepšieho univerzitného hráča roka. O'Neal opustil školu a v roku 1992 vstúpil do draftu NBA a ako prvý ho zvolil Orlando Magic.

Odporúča: