Je Millvale v meste Pittsburgh?

Obsah:

Je Millvale v meste Pittsburgh?
Je Millvale v meste Pittsburgh?

Video: Je Millvale v meste Pittsburgh?

Video: Je Millvale v meste Pittsburgh?
Video: Я проехал через САМЫЕ ХУДШИЕ районы Питтсбурга. Это то, что я видел. 2024, Október
Anonim

Millvale je štvrť v Allegheny County, Pennsylvania, pozdĺž rieky Allegheny, oproti Pittsburghu a mimo Pennsylvania Route 28. Pri sčítaní obyvateľstva v roku 2010 tu žilo 3 744 obyvateľov.

Je Millvale súčasťou mesta Pittsburgh?

Millvale je predmestie Pittsburghu s 3 706 obyvateľmi. Millvale je v okrese Allegheny. Bývanie v Millvale ponúka obyvateľom hustú prímestskú atmosféru a väčšina obyvateľov si prenajíma svoje domovy.

Je Millvale PA bezpečný?

Millvale je v 21. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 79 % miest je bezpečnejších a 21 % miest je nebezpečnejších. Táto analýza sa vzťahuje len na vlastné hranice Millvale. Pozrite si tabuľku miest v okolí, kde nájdete mestá v okolí. Miera kriminality v Millvale je 43,46 na 1 000 obyvateľov počas štandardného roka.

Ktorý kraj je Millvale?

Millvale Borough má rozlohu 0,68 štvorcových míľ v Allegheny County v juhozápadnej Pennsylvánii. Počet obyvateľov Millvale podľa sčítania ľudu v roku 2010 bol 3 744.

Koľko rokov má Millvale?

Je to 1740 a to, čo sa stáva Millvale, je teraz začiatkom Venango trailu, ktorý kedysi viedol k jazeru Erie. Kmeň Seneca lovil a lovil krajiny a po stretnutí s cudzincami zabil otca mladého Simona Girtyho.

Odporúča: