Logo sk.boatexistence.com

Kde cítite búšenie srdca?

Obsah:

Kde cítite búšenie srdca?
Kde cítite búšenie srdca?

Video: Kde cítite búšenie srdca?

Video: Kde cítite búšenie srdca?
Video: Jak moja matka - Tlkot Srdca 6. Epizóda 2024, Smieť
Anonim

Balpitácie spôsobujú, že máte pocit, že vaše srdce bije príliš silno alebo príliš rýchlo, preskakuje alebo chveje. Môžete si všimnúť búšenie srdca na hrudi, hrdle alebo krku. Môžu byť nepríjemné alebo desivé.

Kde sa nachádzajú palpitácie?

Búšenie srdca môžete cítiť na hrudi, hrdle alebo krku Palpitácie sa môžu vyskytnúť kedykoľvek, aj keď odpočívate alebo robíte bežné činnosti. Aj keď môžu byť zarážajúce, palpitácie nie sú zvyčajne vážne alebo škodlivé, ale môžu súvisieť s abnormálnym srdcovým rytmom.

Pocítite fyzicky búšenie srdca?

Búšenie srdca je pocit, že vaše srdce búši, preteká alebo preskakuje (trepotá). Je normálne, že pri cvičení počujete alebo cítite, ako vaše srdce „búši“, pretože bije rýchlejšie. Môžete to cítiť pri akejkoľvek fyzickej aktivite.

Na ktorej strane pociťujete búšenie srdca?

Balpitácie sú rýchle, búšenie alebo chvenie, ktoré ľudia zažívajú v hrudi. Môžu byť na ľavej strane alebo v strede hrudníka. Normálne si neuvedomujeme tlkot nášho srdca.

Cítite tlkot svojho srdca na pravej strane hrudníka?

Tento prchavý pocit, ako keby sa vaše srdce chvelo, sa nazýva srdce palpitácia a väčšinou to nie je dôvod na obavy. Búšenie srdca môže byť spôsobené úzkosťou, dehydratáciou, ťažkým tréningom alebo ak ste skonzumovali kofeín, nikotín, alkohol alebo dokonca nejaké lieky na nádchu a kašeľ.

Odporúča: