Logo sk.boatexistence.com

Na aký účel Boh ustanovil vládu?

Obsah:

Na aký účel Boh ustanovil vládu?
Na aký účel Boh ustanovil vládu?

Video: Na aký účel Boh ustanovil vládu?

Video: Na aký účel Boh ustanovil vládu?
Video: МОЩНЕЙШАЯ молитва за исцеление. Просто СЛУШАЙ и ПРИНИМАЙ ИСЦЕЛЕНИЕ. Андрей Яковишин 2024, Smieť
Anonim

Ustanovuje primárny účel vlády ako ochranu svojich občanov, počnúc ochranou základného práva na život ako dar od Boha. Cirkev – Boh založil cirkev s Ježišom Kristom ako uholným kameňom a apoštolmi ako jej základom.

Čo hovorí Biblia o nasledovaní vlády?

Rimanom 13:1-2 hovorí: „ Poslúchajte vládu, pretože Boh je ten, kto to tam dal. Nikde neexistuje vláda, ktorú by Boh neumiestnil moc. Takže tí, ktorí odmietajú poslúchať zákony krajiny, odmietajú poslúchať Boha a bude nasledovať trest. "

Aká je Božia vláda?

Teokracia je forma vlády, v ktorej sa božstvo určitého typu uznáva ako najvyššia vládnuca autorita, ktorá dáva božské vedenie ľudským sprostredkovateľom, ktorí riadia každodenný život. záležitosti vlády.

Aký je Boží zámer?

Boh ti chce dať účel. On chce vám dať božskú múdrosť. Nie je to tak, že by ťa Boh naťahoval, aby ťa urobil nešťastným. Túži po tom, aby ste mali radostný, ambiciózny a cieľavedomý život. Požiadajte Boha o účel a očakávajte, že vám ho dá.

Čo povedal Ježiš o rímskej vláde?

Predtým Ježiš svojim poslucháčom povedal: “odovzdajte cisárovi, čo je cisárovo; a Bohu veci, ktoré sú Božie.“- Matúš 22:21 (NASB). Ježiš jasne učil poslúchať rímske zákony a tiež poslúchať Božie zákony.

Odporúča: