Logo sk.boatexistence.com

Je uzlík trávy cresselia dobrý?

Obsah:

Je uzlík trávy cresselia dobrý?
Je uzlík trávy cresselia dobrý?

Video: Je uzlík trávy cresselia dobrý?

Video: Je uzlík trávy cresselia dobrý?
Video: THIS IS HOW GOOD GRASS KNOT CRESSELIA IS IN GO BATTLE - POKEMON GO BATTLE GREAT LEAGUE 2024, Smieť
Anonim

ohromená. Tanky, iste, ale hity ako mokrá ponožka. Grass Knot je skvelý krok z hľadiska DPE, ale na Cresselii to nie je ani jednorazový Whiscash. Pokrytie medzi Moonblastom a Grass Knot tiež nie je skvelé – ocele sú tvrdá a tvrdá stena.

Je Cresselia dobrý Pokémon?

Pokiaľ ide o útok, Cresselia je nepochybne jedna z najhorších svojho typu so 152 (dokonca aj Smoochum a Girafarig majú vyššie štatistiky útoku), najmä ako legendárny Pokémon. Cresselia to však určite kompenzuje svojou obranou a výdržou, pričom obe patria medzi najvyššie vo svojom type.

Aký je Cresselia najlepší Moveset Pokémon go?

Najlepšie pohyby pre Cresseliu sú Zmätok a výhľad do budúcnosti pri útoku na Pokémonov v telocvičniach. Táto kombinácia ťahov má najvyšší celkový DPS a je tiež najlepším súborom ťahov pre PVP bitky.

Aká vzácna je lesklá Cresselia?

Máte 5% šancu, že nájdete lesklú verziu, takže v priebehu 20 nájazdov by ste mali nejakú nájsť. Jedna vec, na ktorú si treba dať pozor, je Cresselia s 1633 CP (alebo 2041 za zvýšených poveternostných podmienok). Majú 100% IV, takže sa oplatí chytiť, ak môžete!

Je Cresselia legendárna?

Keďže Cresselia je vzácny legendárny typ Pokémona, neexistuje žiadna evolúcia Pokémon Go Cresselia. Pokémon má iba jednu formu, ktorá je jeho základnou formou. Keďže je však Cresselia legendárny Pokémon, je to jeden z najsilnejších Pokémonov v hre. Žiadny bežný Pokémon sa nemôže priblížiť sile legendárneho Pokémona.

Odporúča: