Logo sk.boatexistence.com

Čo je to píla s kľúčovou dierkou?

Obsah:

Čo je to píla s kľúčovou dierkou?
Čo je to píla s kľúčovou dierkou?

Video: Čo je to píla s kľúčovou dierkou?

Video: Čo je to píla s kľúčovou dierkou?
Video: Является ли это жестоким обращением с детьми? Я заставил своего сына работать плотником 2024, Smieť
Anonim

Kľúčová dierková píla je dlhá, úzka píla používaná na rezanie malých, často nepohodlných prvkov v rôznych stavebných materiáloch. Zvyčajne existujú dva druhy píl s kľúčovou dierkou: typ s pevnou čepeľou a typ s vysúvacou čepeľou.

Na čo sa používa pílka s kľúčovou dierkou?

Kľúčová dierka: Známa aj ako bodacia alebo kompasová píla. Nástroj na dierovanie má na špičke čepele hrot podobný dýke na prepichnutie mäkkých materiálov, ako sú sadrokartón a obklady. Píla môže rezať malé tvary do sadrokartónu, preglejky a dreva.

Prečo sa tomu hovorí kľúčová dierková píla?

Prečo sa tomu hovorí kľúčová dierková píla? Táto ručná píla dostala názov pre menšiu veľkosť dlhej čepele podobnej malej veľkosti kľúčovej dierky a je najlepšia na presné rezanieMalú tenkú čepeľ môžete vložiť do malých otvorov podobne ako vloženie kľúča, aby ste presne vyrezali svoj dizajn.

Aký je iný názov pre pílku s kľúčovou dierkou?

Kľúčová dierková píla (nazývaná aj kotúčová píla, aligátorová píla, bodovacia píla alebo pílka na sadrokartón) je dlhá, úzka píla používaná na rezanie malých, často nepohodlných prvkov v rôznych stavebné materiály.

Čo sú to ručné píly?

V drevárstve a tesárstve sa ručné píly, známe aj ako „panelové píly“, používajú na rezanie kusov dreva do rôznych tvarov. … Ručná píla je trochu ako čepová píla, ale s jednou plochou ostrou hranou. Ručné píly existujú už tisíce rokov.

Odporúča: