Logo sk.boatexistence.com

Sú procesory mediatek dobré?

Obsah:

Sú procesory mediatek dobré?
Sú procesory mediatek dobré?

Video: Sú procesory mediatek dobré?

Video: Sú procesory mediatek dobré?
Video: Стоит ли покупать смартфоны с процессорами Mediatek Helio? #shorts 2024, Smieť
Anonim

Výkon Procesory MediaTek majú solídny výkon Ich extra jadrové procesory umožňujú intenzívne a náročné vykonávanie úloh a sú veľmi dobré v multitaskingu. Snapdragon má ešte lepší výkon pri multitaskingu, zvládaní ťažkých a náročných úloh a hraní hier.

Prečo procesory MediaTek nie sú dobré?

Telefóny MediaTek majú tiež povesť z dôvodu oneskorených alebo chýbajúcich aktualizácií systému Na druhej strane, množstvo lacných značiek tradične používa svoje čipy a často im chýbajú zdroje na aktualizáciu telefóny na prvom mieste. Nie je to nevyhnutne chyba výrobcu čipov, ak sa telefón s technológiou MediaTek neaktualizuje.

Sú procesory MediaTek dobré na rok 2021?

Hoci recenzenti v minulosti veľa kritizovali čipy MediaTek, ich výkon sa v posledných rokoch výrazne zlepšil. … Mnoho SOC strednej triedy a rozpočtu, ako napríklad Helio P60 a Helio P22, ponúka lepšiu hodnotu za peniaze než ktorýkoľvek z ich konkurentov.

Sú procesory MediaTek dobré?

Výkon Procesory MediaTek majú solídny výkon. Ich extra jadrové procesory umožňujú intenzívne a náročné vykonávanie úloh a sú veľmi dobré v multitaskingu. Snapdragon má ešte lepší výkon pri multitaskingu, zvládaní ťažkých a náročných úloh a hraní hier.

Sú procesory MediaTek zlé?

Áno, procesory MediaTek sú dobré, ale je v nich viac ako jednoduché áno. MediaTek je taiwanská spoločnosť a jeden z popredných akcionárov na trhu pre žiadané vysoko funkčné procesory pre smartfóny.

Odporúča: