Logo sk.boatexistence.com

Môžem užívať nicip plus v tehotenstve?

Obsah:

Môžem užívať nicip plus v tehotenstve?
Môžem užívať nicip plus v tehotenstve?

Video: Môžem užívať nicip plus v tehotenstve?

Video: Môžem užívať nicip plus v tehotenstve?
Video: Edema: Swollen Feet, Swollen Ankles & Swollen Legs [FIX Them FAST!] 2024, Smieť
Anonim

Nicip Plus Tablet 10 by sa mali vyhýbať tehotným (najmä posledný trimester tehotenstva) a dojčiacim ženám, pretože môže vylučovať mlieko, ktoré má vplyv na dieťa. Pacienti s ochorením srdca a nedávnou mozgovou príhodou (krvácaním do mozgu) by nemali užívať Nicip Plus Tablet 10 ako náhradu za aspirín.

Je nimesulid a paracetamol v tehotenstve bezpečný?

Záver: Naša štúdia naznačuje, že užívanie nimesulidu na začiatku tehotenstva môže viesť k vyššiemu riziku pôrodu s vrodenými anomáliami močových ciest.

Je tablet Nicip plus zakázaný?

Nasivion Classic Adult Spray, Cheston Cold, Zifi AZ, Nicip medzi drogami zakázanými vládouNaí Dillí: Chemici varovali pred mesačným nedostatkom antibiotík, analgetík a antidiabetík, okrem iného, v dôsledku vládneho nariadenia zakazujúceho 328 fixných kombinácií (FDC).

Aké sú vedľajšie účinky tabliet Nicip plus?

Najčastejšie vedľajšie účinky Nicip Tablet 10 sú nevoľnosť, hnačka, zmeny vo funkčných pečeňových testoch, vracanie a vyrážka. Veľmi zriedkavo môže spôsobiť zvýšenie srdcovej frekvencie. Nie je potrebné, aby sa u každého vyskytli vyššie uvedené vedľajšie účinky. V prípade akýchkoľvek ťažkostí sa porozprávajte so svojím lekárom.

Používa sa Nicip plus pri prechladnutí?

Nicip Cold & Flu Tablet sa používa na liečbu symptómov bežného prechladnutia. Poskytuje dočasnú úľavu od upchatia v nose. Zmierňuje tiež príznaky alergie, ako je nádcha a slzenie očí.

Odporúča: